F La Vita Davanti a Sé trailer: Η Sophia Loren αλλάζει τη ζωή ενός μικρού αλητάκου στη νέα ταινία του Netflix - FilmBoy La Vita Davanti a Sé trailer: Η Sophia Loren αλλάζει τη ζωή ενός μικρού αλητάκου στη νέα ταινία του Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    La Vita Davanti a Sé trailer: Η Sophia Loren αλλάζει τη ζωή ενός μικρού αλητάκου στη νέα ταινία του Netflix


    Δέκα χρόνια μετά τη τελευταία κινηματογραφική της εμφάνιση στο Nine, η αειθαλής Sophia Loren επιστρέφει στο La Vita Davanti a Sé, ένα δραματικό φιλμ σε σκηνοθεσία του γιου της Edoardo Ponti, με τον οποίον ξανασυνεργάστηκε και στην αρχή της καριέρας του στο Between Strangers.

    H Madame Rosa είναι μια ηλικιωμένη πρώην πόρνη που πια χρησιμοποιεί το σπίτι της στο Παρίσι για να φροντίζει τα παιδιά άλλων ιερόδουλων. Ανάμεσα σε αυτά της φέρνουν και τον Momo, ένα 10χρονο ορφανό αγόρι που συνηθισμένο να ζει στους δρόμους και τη παρανομία, δυσκολεύεται να εγκλιματιστεί όμως χάρη στην αγάπη και την εμπιστοσύνη που του δείχνει η Rosa, του αλλάζει τη ζωή.

    Η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Romain Gary, με τον Ugo Chiti (Dogman) να γράφει το σενάριο μαζί με τον Ponti.

    Συμπρωταγωνιστούν οι Ibrahima Gueye, Abril Zamora, Renato Carpentieri, Babak Karimi (The Salesman) και Massimiliano Rossi.

    Το La Vita Davanti a Sé θα ανέβει στο Netflix στις 13 Νοεμβρίου. Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: La Vita Davanti a Sé trailer: Η Sophia Loren αλλάζει τη ζωή ενός μικρού αλητάκου στη νέα ταινία του Netflix Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top