F Ο Johnny Depp έφαγε ένα ηχηρό ΞΟΥ από τα Fantastic Beasts με τη ταινία να αναβάλλει τη πρεμιέρα για το 2022. - FilmBoy Ο Johnny Depp έφαγε ένα ηχηρό ΞΟΥ από τα Fantastic Beasts με τη ταινία να αναβάλλει τη πρεμιέρα για το 2022. - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Johnny Depp έφαγε ένα ηχηρό ΞΟΥ από τα Fantastic Beasts με τη ταινία να αναβάλλει τη πρεμιέρα για το 2022.


    Όταν τα έσοδα του πρώτου sequel μιας σειράς ταινιών που ευελπιστεί να φτάσει στις 5, πέφτουν κατά πάνω από 150 εκατομμύρια δολάρια, ενώ οι κριτικές καταποντίζονται από το 74% στο 36% (κατά το RT), είναι λογικό και αναμενόμενο πως οι παραγωγοί πρέπει να σκεφτούν πολύ σοβαρά πως θα τη συνεχίσουν.

    Και η WB πραγματικά το έκανε, αν αναλογιστούμε πως το τρίτο μέρος των Fantastic Beasts ήταν αρχικά προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα... σε μία περίπου εβδομάδα! Η πρώτη μεγάλη αλλαγή ήρθε όταν στρατολογήθηκε ο Steve Kloves, βετεράνος σεναριογράφος της σειράς Harry Potter για να χαλιναγωγήσει το σενάριο της J.K. Rowling, η οποία όπως αποδείχτηκε στο The Crimes of Grindelwald είχε χάσει το (αυτο)έλεγχο.

    Παρότι τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο και η ταινία έμοιαζε ένα έχει βρει το δρόμο της, μόλις έσκασε και η δεύτερη βόμβα, με την Warner Bros να ζητάει την αποχώρηση του Johnny Depp, διόλου τυχαία μόλις λίγες ημέρες μετά την δικαστική ήττα του ηθοποιού σε μια υπόθεση δυσφήμησης κατά ενός βρετανικού περιοδικού γύρω από τη σχέση του ηθοποιού με την πρώην σύζυγό του.

    Όπως είναι λογικό, χρόνος για να πολύ ψάξιμο για την εύρεση του αντικαταστάτη δεν υπάρχει, με τα νεότερα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ο Mads Mikkelsen (Arctic) ήδη βρίσκεται στα γραφεία της εταιρίας και ένα βήμα από τη τελική συμφωνία.

    Η ατιτλοφόρητη ακόμη ταινία έχει θέσει ως -νέα- ημερομηνία πρεμιέρας την 15η Ιουλίου του 2022.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Johnny Depp έφαγε ένα ηχηρό ΞΟΥ από τα Fantastic Beasts με τη ταινία να αναβάλλει τη πρεμιέρα για το 2022. Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top