F The Flight Attendant trailer: Η Kaley Cuoco μπλέκεται σε μια κωμικά θανατηφόρα ιστορία, στη νέα μίνι-σειρά του HBO - FilmBoy The Flight Attendant trailer: Η Kaley Cuoco μπλέκεται σε μια κωμικά θανατηφόρα ιστορία, στη νέα μίνι-σειρά του HBO - FilmBoy
  • Latest News

    The Flight Attendant trailer: Η Kaley Cuoco μπλέκεται σε μια κωμικά θανατηφόρα ιστορία, στη νέα μίνι-σειρά του HBO


    Πείτε την αλήθεια, ακόμα κι όταν το The Big Bang Theory ήταν στα καλύτερά του και την απολαμβάναμε ως Penny, πραγματικά δεν πιστεύαμε ότι η Kaley Cuoco θα μπορέσει να επιβιώσει στο χώρο μετά το τέλος τη σειράς. Δεν είχαμε και τελείως άδικο, μιας και σε αυτό το διάστημα, η γλυκύτατη κατά τ' άλλα ηθοποιός περιορίστηκε μόνο στο να δανείζει τη φωνή της στην ομώνυμη ηρωίδα της animated σειράς Harley Quinn.

    Όταν λοιπόν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στον Μωάμεθ, με την Cuoco να εξαγοράσει μέσω της εταιρίας παραγωγής της, Yes Norman Productions τα δικαιώματα του βιβλίου του Chris Bohjalian, The Flight Attendant και να βάζει άμεσα μπρος τη παραγωγή της τηλεοπτικής διασκευής του με πρωταγωνίστρια φυσικά την ίδια!

    Η ιστορία μας συστήνει την Cassandra Bowden, μια αεροσυνοδό που σε μια στάση στη Μπανγκόκ κάνει ένα one-night stand με έναν γοητευτικό άνδρα που ήταν επιβάτης στη πτήση της. Όταν όμως το επόμενο πρωί ξυπνάει, τον βρίσκει δίπλα της σφαγμένο και στον πανικό της κάνει όλες τις λάθος κινήσεις. Επιστρέφει στη Νέα Υόρκη σαν να μη συμβαίνει τίποτα, μέχρι που το FBI την γραπώνει και αρχίζει τις ανακρίσεις. Στη προσπάθειά της να βρει τη συνέβη και να απαλλαχθεί των κατηγοριών, μπλέκεται σε μια επικίνδυνη συνωμοσία, την οποία διαχειρίζεται με την ίδια αγαρμποσύνη!

    Δημιουργός της σειράς είναι ο Steve Yockey (εκ των σεναριογράφων του Supernatural) με τους Michelle Gomez (Doctor Who), Michiel Huisman (The Haunting of Hill House), Colin Woodell (The Purge), Rosie Perez (Rise), Zosia Mamet (Tales of the City), Merle Dandridge (Greenleaf) και T. R. Knight (Grey's Anatomy) να συμπρωταγωνιστούν. Σκηνοθετεί η Susanna Fogel (The Spy Who Dumped Me)

    Το ιδιαίτερο comedy mystery ύφος είναι σίγουρα ενδιαφέρον, καθώς και το ότι η σειρά βγαίνει στο HBO Max όμως ο ιδιαίτερα βιαστικός προγραμματισμός προβολής των επεισοδίων (8 επεισόδια σε 3 βδομάδες) αφήνει την εντύπωση πως το κανάλι θέλει απλά να το ξεφορτωθεί.

    Εν πάση περιπτώσει, το The Flight Attendant θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Νοεμβρίου και θα δούμε και θα κρίνουμε. Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Flight Attendant trailer: Η Kaley Cuoco μπλέκεται σε μια κωμικά θανατηφόρα ιστορία, στη νέα μίνι-σειρά του HBO Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top