F Tales of the City trailer: Έρωτες, οικογένεια και λάθη στη νέα δραματική σειρά του Netflix - FilmBoy Tales of the City trailer: Έρωτες, οικογένεια και λάθη στη νέα δραματική σειρά του Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    Tales of the City trailer: Έρωτες, οικογένεια και λάθη στη νέα δραματική σειρά του Netflix


    Το Netflix στα λίγα χρόνια ζωής του έχει αναβιώσει πολλές σειρές, άλλες μετά από μια πρόωρη ακύρωση, και άλλες που απλά θεώρησε πως θα είναι καλή ιδέα να επανέλθουν ώστε να μάθουμε το μέλλον των αγαπημένων χαρακτήρων τους. 

    Το Tales of the City ανήκει στη δεύτερη κατηγορία, με την ιδιαιτερότητα πως παρότι αυτό είναι το 3ο της "sequel", έχω την εντύπωση πως δεν είναι μια σειρά που γνωρίζουν πολλοί.

    Βασισμένο στην 9τομη σειρά βιβλίων του Armistead Maupin, το Tales of the City ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στην αγαπημένη ιστορία, με την Mary Ann Singleton να επιστρέφει στο Σαν Φρανσίσκο του σήμερα όπου επανενώνεται με την κόρη της Shawna και τον πρώην σύζυγό της Brian, είκοσι χρόνια αργότερα, αφού τους άφησε για να κυνηγήσει την καριέρα της. 

    Ξεφεύγοντας από την κρίση μέσης ηλικίας που της δημιούργησε η δήθεν άψογη ζωή της στο Κονέκτικατ, η Mary Ann μπαίνει ξανά στην τροχιά της ζωής της Anna Madrigal, των ανθρώπων που νιώθει σαν οικογένεια και μιας νέας γενιάς queer κατοίκων της Barbary Lane 28.

    Οι βασικές πρωταγωνίστριες Laura Linney και Olympia Dukakis επιστρέφουν, με την Ellen Page να είναι το νέο βασικό μέλος του cast.

    Το Tales of the City ήταν ιδιαίτερα προοδευτικό, ειδικά για το 1993 όταν προβλήθηκε για πρώτη φορά, λόγω της απεικόνισης ομόφυλων σχέσεων και χρήσης ναρκωτικών, όμως αυτά εν έτι 2019 έχουν ξεπεραστεί, και η σειρά μοιάζει ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα.

    Τα 10 της επεισόδια θα ανέβουν στο Netflix στις 7 Ιουνίου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Tales of the City trailer: Έρωτες, οικογένεια και λάθη στη νέα δραματική σειρά του Netflix Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top