F Synchronic trailer: Anthony Mackie & Jamie Dornan βιώνουν την ψυχεδέλεια του χρόνου στο νέο sci-fi μυστηρίου - FilmBoy Synchronic trailer: Anthony Mackie & Jamie Dornan βιώνουν την ψυχεδέλεια του χρόνου στο νέο sci-fi μυστηρίου - FilmBoy
  • Latest News

    Synchronic trailer: Anthony Mackie & Jamie Dornan βιώνουν την ψυχεδέλεια του χρόνου στο νέο sci-fi μυστηρίου



    Από τα αγαπημένα παιδιά του mindfuck cinema, οι δημιουργοί των Resolution και The Endless, Justin Benson & Aaron Moorhead ανεβαίνουν σιγά-σιγά τα σκαλιά της ευρείας αναγνώρισης, με τη νέα τους ταινία Synchronic να παραμένει στο ίδιο ύφος, όμως να ανεβάζει και στο budget αλλά και το star quality με δύο δυνατούς πρωταγωνιστές.

    Ο Steve και ο Dennis είναι χρόνια φίλοι και συνάδελφοι ως τραυματιοφορείς στη πόλη της Νέας Ορλεάνης. 
    Η ζωή τους αλλάζει όταν καλούνται σε μια σειρά από αποτρόπαια εγκλήματα με την ίδια ρίζα του προβλήματος, ένας μυστηριώδες νέο ναρκωτικό. 
    Όταν η μεγάλη κόρη του Dennis εξαφανίζεται, ο Steve ανακαλύπτει τη τρομακτική αλήθεια πίσω από το ναρκωτικό, η οποία τον κάνει να αμφισβητεί ότι ξέρει για τη πραγματικότητα και τη ροή του χρόνου.

    Πρωταγωνιστούν οι Anthony Mackie (The Banker), Jamie Dornan (A Private War), Katie Aselton (Bombshell) και Ally Ioannides (Into the Badlands).

    Το Synchronic έκανε πρεμιέρα στο περσινό φεστιβάλ του Toronto, πέρασε από πολλά genre (και όχι μόνο) φεστιβάλ το χρόνο που μεσολάβησε και στα τέλη Οκτωβρίου βγαίνει στους κινηματογράφους. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Synchronic trailer: Anthony Mackie & Jamie Dornan βιώνουν την ψυχεδέλεια του χρόνου στο νέο sci-fi μυστηρίου Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top