F The Banker trailer: Samuel Jackson & Anthony Mackie είναι οι πρώτοι Αφροαμερικάνοι τραπεζίτες στη πρώτη ταινία του Apple TV+ - FilmBoy The Banker trailer: Samuel Jackson & Anthony Mackie είναι οι πρώτοι Αφροαμερικάνοι τραπεζίτες στη πρώτη ταινία του Apple TV+ - FilmBoy
  • Latest News

    The Banker trailer: Samuel Jackson & Anthony Mackie είναι οι πρώτοι Αφροαμερικάνοι τραπεζίτες στη πρώτη ταινία του Apple TV+


    Πριν λίγα 24ωρα έκανε ντεμπούτο η νέα streaming πλατφόρμα Apple TV+ και από τη πρώτη μέρα φρόντισε να προσφέρει αρκετό original περιεχόμενο, αποκλειστικά όμως σε μορφή σειρών. 

    Αυτό θα αλλάξει σύντομα, με τη πρώτη κινηματογραφική ταινία να ανεβαίνει στη πλατφόρμα στα τέλη Ιανουαρίου.

    Το The Bankers βασίζεται σε πραγματική ιστορία και διηγείται την ιστορία δύο Αφροαμερικανών επιχειρηματιών που, τη γεμάτη ρατσισμό δεκαετία του '50 έβαλαν σε δράση ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο σχέδιο για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους. 

    Σκοπός τους ήταν να αγοράσουν μία τράπεζα ώστε να εξυπηρετούν εκείνους που ξεσπιτώνονταν λόγω ενός ρατσιστικού νόμου. 
    Φυσικά αυτό δεν ήταν δυνατό να το κάνουν οι ίδιοι, έτσι προσέλαβαν έναν λευκό άνδρα, του έμαθαν τα πάντα για το deal και τον χρησιμοποίησαν ως βιτρίνα, όμως η αλήθεια δεν αργεί και βγει στην επιφάνεια και ότι κατάφεραν κινδυνεύει να καταρρεύσει.

    Το The Banker είναι μια ταινία του George Nolfi (The Adjustment Bureau) που μετά το φιάσκο του Birth of the Dragon χρειαζόταν ένα δυνατό comeback και φαίνεται πως το βρήκε. 

    Μάλιστα η ταινία θα βγει σε περιορισμένη διανομή στις αρχές Δεκεμβρίου ώστε να έχει τη δυνατότητα να μπει στη κούρσα των Όσκαρ.

    Πρωταγωνιστούν οι Anthony Mackie (Avengers: Endgame), Samuel L. Jackson (Captain Marvel), Nicholas Hoult (Dark Phoenix) και Nia Long (Keanu).

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Banker trailer: Samuel Jackson & Anthony Mackie είναι οι πρώτοι Αφροαμερικάνοι τραπεζίτες στη πρώτη ταινία του Apple TV+ Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top