F Don't Look Back trailer: Ξανά-μανά τα ίδια από τον σεναριογράφο του Final Destination! - FilmBoy Don't Look Back trailer: Ξανά-μανά τα ίδια από τον σεναριογράφο του Final Destination! - FilmBoy
  • Latest News

    Don't Look Back trailer: Ξανά-μανά τα ίδια από τον σεναριογράφο του Final Destination!



    Πριν 20 χρόνια έγραψε το σενάριο του πρώτου Final Destination
    Έκτοτε ο Jeffrey Reddick μάλλον ζούσε από τα έτοιμα, αφού με εξαίρεση κάνα-δυο βιντεοταινίες ανάξιες αναφοράς, χάσαμε τα ίχνη του. 
    Τα τελευταία χρόνια προσπάθησε να κάνει ένα comeback όμως τα Dead Awake και The Final Wish πήγαν άπατα. 
    Είδε και απόειδε, και αποφάσισε να επιστρέψει στα παλιά του λημέρια, ανακυκλώνοντας ουσιαστικά την ιδέα του Final Destination αλλάζοντας το περιτύλιγμα.

    Ένα τυχαίο πρωινό, η Caitlin κάνει το καθημερινό της τζόκινγκ στο πάρκο. 
    Ξαφνικά ένας άγνωστος άνδρας αρχίζει να ξυλοκοπεί έναν άλλον μέχρι θανάτου. 
    Τόσο η ίδια όσο και οι υπόλοιποι περαστικοί δεν επεμβαίνουν με τον αδερφό του θύματος να τους κατηγορεί για την αδιαφορία τους. 
    Φαίνεται όμως πως δεν είναι ο μόνος, με το φάντασμα του θύματος να επιστρέφει και να βάζει στο στόχο του αυτούς τους περαστικούς που τον αγνόησαν, ζητώντας εκδίκηση, ξεπαστρεύοντάς τους τον έναν μετά τον άλλον, με την Caitlin να ψάχνει τρόπο να ξεφύγει από την οργή του.

    Με τον Reddick να κάνει και το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, στο Don't Look Back πρωταγωνιστούν οι Kourtney Bell, Will Stout κι ένα τσούρμο ακόμα ηθοποιοί που δεν έχει κανείς ούτε ακουστά.

    Η ταινία δεν μπαίνει καν στο κόπο να περάσει από φεστιβάλ και στα μέσα Οκτωβρίου θα βγει απευθείας για streaming. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Don't Look Back trailer: Ξανά-μανά τα ίδια από τον σεναριογράφο του Final Destination! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top