F Moonbase 8 trailer: O John C. Reilly αυτοεκπαιδεύεται για να πατήσει στη σελήνη, στη νέα κωμική σειρά του Showtime - FilmBoy Moonbase 8 trailer: O John C. Reilly αυτοεκπαιδεύεται για να πατήσει στη σελήνη, στη νέα κωμική σειρά του Showtime - FilmBoy
  • Latest News

    Moonbase 8 trailer: O John C. Reilly αυτοεκπαιδεύεται για να πατήσει στη σελήνη, στη νέα κωμική σειρά του Showtime



    Η -μετά από δεκαετίες- επιστροφή της NASA και όχι μόνο (βλ. SpaceX) στην ενεργή εξερεύνηση του διαστήματος έχει προκαλέσει πολλούς δημιουργούς να καταπιαστούν με το θέμα. 
    Μεταξύ αυτών και κάποιοι που το διακωμωδούν με τον δικό τους τρόπο, όπως τα πρόσφατα Space Force και το Avenue 5, δυο σειρές που παρά τις υψηλές προσδοκίες, έτυχαν εξίσου μέτριας υποδοχής. 
    Λέτε να τα καταφέρει καλύτερα το Moonbase 8;

    Η σειρά είναι μια δημιουργία των Jonathan Krisel (Baskets) & Tim Heidecker (Beef House) και μας συστήνει τρεις ανίκανους αστροναύτες που θα κάνουν τα πάντα για να πάνε στη σελήνη και για να πείσουν την NASA αποφασίζουν να ζήσουν σε έναν εξομοιωτή επιβίωσης στη μέση της ερήμου, με τραγελαφικά αποτελέσματα.

    Πρωταγωνιστούν οι John C. Reilly (Stan & Ollie), Fred Armisen (Portlandia) και ο Tim Heidecker.
    Το Moonbase 8 θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Νοεμβρίου στο Showtime
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Moonbase 8 trailer: O John C. Reilly αυτοεκπαιδεύεται για να πατήσει στη σελήνη, στη νέα κωμική σειρά του Showtime Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top