F Avenue 5 trailer: Κρουαζιέρα στο διάστημα με καπετάνιο τον Hugh Laurie στη νέα κωμική σειρά του HBO! - FilmBoy Avenue 5 trailer: Κρουαζιέρα στο διάστημα με καπετάνιο τον Hugh Laurie στη νέα κωμική σειρά του HBO! - FilmBoy
  • Latest News

    Avenue 5 trailer: Κρουαζιέρα στο διάστημα με καπετάνιο τον Hugh Laurie στη νέα κωμική σειρά του HBO!



    Αυτός ο Ιανουάριος θα έχει την υπογραφή του Armando Iannucci, με τον διάσημο Σκωτσέζο δημιουργό των Veep και The Death of Stalin να είναι έτοιμος για διπλό χτύπημα, τόσο κινηματογραφικά με το The Personal History of David Copperfield όσο και τηλεοπτικά με τη νέα κωμική σειρά Avenue 5.

    Η σειρά του HBO μας πάει στο διάστημα και συγκεκριμένα μέσα σε ένα πολυτελές σκάφος που κάνει κρουαζιέρες στους πλανήτες! 
    Μια σειρά από σοβαρές μηχανικές βλάβες όμως το αφήνουν ακυβέρνητο με τον πελαγωμένο καπετάνιο να πρέπει να αντιμετωπίσει τους δυσαρεστημένος (πάμπλουτους) επιβάτες που συνεχώς γκρινιάζουν αλλά και να πείσει τους ιδιοκτήτες της εταιρίας να στείλουν κάποιους για να τους σώσουν!

    Ο Hugh Laurie υποδύεται τον καπετάνιο, ενώ συμπρωταγωνιστούν οι Suzy Nakamura (Horrible Bosses 2), Rebecca Front (Down A Dark Hall), Zach Woods (Silicon Valley), Josh Gad (Murder on the Orient Express), Nikki Amuka-Bird (Hard Sun), Lenora Crichlow (Deception) και Himesh Patel (Yesterday).

    Το Avenue 5 θα κάνει πρεμιέρα στο HBO στις 19 Ιανουαρίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Avenue 5 trailer: Κρουαζιέρα στο διάστημα με καπετάνιο τον Hugh Laurie στη νέα κωμική σειρά του HBO! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top