F Eternal Beauty trailer: Ο χωρισμός έπεσε πολύ βαρύς στην Sally Hawkins, στη νέα βρετανική δραμεντί - FilmBoy Eternal Beauty trailer: Ο χωρισμός έπεσε πολύ βαρύς στην Sally Hawkins, στη νέα βρετανική δραμεντί - FilmBoy
  • Latest News

    Eternal Beauty trailer: Ο χωρισμός έπεσε πολύ βαρύς στην Sally Hawkins, στη νέα βρετανική δραμεντί



    Τον γνωρίσαμε ως ταλαντούχο νέο ηθοποιό στο Submarine, με τον Craig Roberts να συνεχίζει τη τη καριέρα του μπροστά από τη κάμερα αλλά πολύ νωρίς να περνάει και πίσω απ' αυτή. 
    Τέσσερα χρόνια μετά το σκηνοθετικό του ντεμπούτο στο Just Jim, επιστρέφει με την quircky δραμεντί Eternal Beauty.

    Πριν 20 χρόνια, ο μέλλον συζυγός της την παράτησε στα σκαλιά της εκκλησίας, με την Jane να βουτάει σε έναν χαοτικό κόσμο σχιζοφρένειας από τον οποίον ακόμα προσπαθεί να βγει. 
    Οι προσπάθειές της να βρει την αγάπη σε πραγματικούς αλλά και φανταστικούς ανθρώπους δεν έχει ιδιαίτερη επιτυχία, κάνοντας ακόμα και τις σχέσεις της με την οικογένειά της να καταρρέουν. 
    Μέχρι που γνωρίζει τον Mike, έναν αποτυχημένο μουσικό που ίσως είναι η χαμένη αδερφή ψυχή της...

    Πρωταγωνιστούν οι Sally Hawkins (The Shape of Water), David Thewlis (Guest of Honor), Billie Piper (City of Tiny Lights) και Penelope Wilton (Downton Abbey).

    Το Eternal Beauty θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές Οκτωβρίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Eternal Beauty trailer: Ο χωρισμός έπεσε πολύ βαρύς στην Sally Hawkins, στη νέα βρετανική δραμεντί Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top