F The Vanished trailer: Εξαφανίστηκε η κόρη των Anne Heche και Thomas Jane και κάτι δεν πάει καθόλου, μα καθόλου καλά... - FilmBoy The Vanished trailer: Εξαφανίστηκε η κόρη των Anne Heche και Thomas Jane και κάτι δεν πάει καθόλου, μα καθόλου καλά... - FilmBoy
  • Latest News

    The Vanished trailer: Εξαφανίστηκε η κόρη των Anne Heche και Thomas Jane και κάτι δεν πάει καθόλου, μα καθόλου καλά...


    Κάθε κρίση έχει και τους κερδισμένους της. 
    Μπορεί λοιπόν η κινηματογραφική βιομηχανία σε γενικές γραμμές να γλύφει τις ανοιχτές ακόμα (οικονομικές) πληγές που της προκάλεσε ο κορονοϊός, όμως υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. 
    Η Saban Films που ανέκαθεν περιοριζόταν σε ταινίες, όχι ακριβώς b αλλά σίγουρα όχι πρώτης γραμμής, τους τελευταίους μήνες σαρώνει κυκλοφορώντας στις vod πλατφόρμες τους τίτλους της "με το κιλό", ταινίες που σε διαφορετική περίπτωση θα περνούσαν απαρατήρητες, όμως τώρα ανεβαίνουν στις πρώτες θέσεις των digital rentals.



    Σε αυτές προστίθεται το The Vanishing, ένα θρίλερ μυστηρίου που μας συστήνει την Wendy και τον Paul που με το τροχόσπιτό τους και τη κορούλα τους, έχουν πάει για ψάρεμα. 
    Η μικρή όμως εξαφανίζεται και οι έρευνες έχουν ως αποτέλεσμα την αποκάλυψη μιας σοκαριστικής αλήθειας.

    Το The Vanishing είναι η δεύτερη ταινία του... ας πούμε γνωστού ηθοποιού Peter Facinelli και πρωταγωνιστούν οι Anne Heche (Catfight), Thomas Jane (The Predator) και Jason Patric (The Yellow Birds).

    Η ταινία θα βγει σε vod στα τέλη Αυγούστου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Vanished trailer: Εξαφανίστηκε η κόρη των Anne Heche και Thomas Jane και κάτι δεν πάει καθόλου, μα καθόλου καλά... Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top