F The Yellow Birds trailer: Η Jennifer Aniston είναι η μάνα του φαντάρου - FilmBoy The Yellow Birds trailer: Η Jennifer Aniston είναι η μάνα του φαντάρου - FilmBoy
  • Latest News

    The Yellow Birds trailer: Η Jennifer Aniston είναι η μάνα του φαντάρου


    Μία από τις ταινίες που έκαναν εντύπωση στο φετινό φεστιβάλ του Sundance ήταν και το The Yellow Birds, ένα πολεμικό δράμα που τιμήθηκε με το βραβείο καλύτερης φωτογραφίας.

    Η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο παρθενικό μυθιστόρημα του Kevin Powers, που το 2012 βραβεύτηκε ως ένα από τα καλύτερα βιβλία της χρονιάς, και διηγείται την ιστορία δύο νεαρών στρατιωτών του 18χρονου Daniel Murphy και του 21χρονου John Bartle στη θητεία τους στο πόλεμο του Ιράκ, υπό τις οδηγίες ενός “προβληματικού” αξιωματικού. 
    Ταυτόχρονα, καταπιάνεται και με τις συνέπειες του πολέμου στις οικογένειές του, βάζοντας στο επίκεντρο της μητέρες των δύο νεαρών ανδρών.

    Τη διασκευή του σεναρίου έγραψε ο David Lowery (A Ghost Story) με τον Alexandre Moors (Blue Caprice) να βρίσκεται στη καρέκλα του σκηνοθέτη.
    Πρωταγωνιστούν οι Tye Sheridan, Alden Ehrenreich, Jack Huston, Jennifer Aniston, Toni Collette και Jason Patric.

    Τη ταινία θα δούμε στις 19 Ιουλίου. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Yellow Birds trailer: Η Jennifer Aniston είναι η μάνα του φαντάρου Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top