F The Broken Hearts Gallery trailer: Η Geraldine Viswanathan "εκθέτει" τους πρώην της, στη νέα ρομαντική κομεντί της Sony - FilmBoy The Broken Hearts Gallery trailer: Η Geraldine Viswanathan "εκθέτει" τους πρώην της, στη νέα ρομαντική κομεντί της Sony - FilmBoy
  • Latest News

    The Broken Hearts Gallery trailer: Η Geraldine Viswanathan "εκθέτει" τους πρώην της, στη νέα ρομαντική κομεντί της Sony



    Από τις πιο συμπαθείς νέες ηθοποιούς, η Geraldine Viswanathan ανεβαίνει αργά αλλά σταθερά τα σκαλιά της επιτυχίας και της αναγνωρισιμότητας και μετά το Hala και το Miracle Workers, κερδίζει έναν ακόμα πρωταγωνιστικό ρόλο στη ρομαντική κομεντί The Broken Hearts Gallery.



    Εδώ υποδύεται την Lucy, μια 20άρα Νεοϋορκέζα που εργάζεται σε μια γκαλερί και δε μπορεί να στεριώσει γκόμενο. 
    Με τη βοήθεια του (εντελώς τυχαία όμορφου) Nick, σκαρφίζεται έναν τρόπο να ξεπεράσει τους πρώην αλλά να κάνει και μια νέα επαγγελματική αρχή, δημιουργώντας το πρώτο μουσείο για... ραγισμένες καρδιές με αντικείμενα που έμειναν πίσω από τις προηγούμενες σχέσεις.

    Συμπρωταγωνιστεί ο Dacre Montgomery του Stranger Things, με την τηλεοπτική Natalie Krinsky (Gossip Girl, Red Band Society) να κάνει το κινηματογραφικό της ντεμπούτο ως σεναριογράφος και σκηνοθέτης.

    To The Broken Hearts Gallery δεν θα βγει απευθείας σε vod όπως ίσως περιμέναμε, αλλά θα έχει -όσο το δυνατόν- κανονική διανομή στα μέσα Ιουλίου, κάτι που δείχνει την εμπιστοσύνη της Sony.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Broken Hearts Gallery trailer: Η Geraldine Viswanathan "εκθέτει" τους πρώην της, στη νέα ρομαντική κομεντί της Sony Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top