F Random Acts of Violence trailer: Ένα κόμικ ξυπνά έναν παρανοϊκό δολοφόνο στη νέα ταινία του Jay Baruchel! - FilmBoy Random Acts of Violence trailer: Ένα κόμικ ξυπνά έναν παρανοϊκό δολοφόνο στη νέα ταινία του Jay Baruchel! - FilmBoy
  • Latest News

    Random Acts of Violence trailer: Ένα κόμικ ξυπνά έναν παρανοϊκό δολοφόνο στη νέα ταινία του Jay Baruchel!



    Με την καριέρα του ως ηθοποιός να είναι μεν ενεργή αλλά στάσιμη, ο Jay Baruchel τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται όλο και πιο έντονα και πίσω από τη κάμερα. 
    Μετά το ντεμπούτο του με την κομεντί Goon 2, φέτος επιστρέφει με κάτι τελείως διαφορετικό, τη ταινία τρόμου Random Acts of Violence.



    Ο καρτουνίστας Todd και ο εκδότης του Ezra έχουν κάνει μια αξιοπρόσεκτη καριέρα με τη σειρά κόμικ Slasherman, που βασίζεται σε έναν πραγματικό serial-killer. 
    Μετά από 20 χρόνια η σειρά φτάνει στο τέλος της και οι δυο τους κάνουν μια press tour στη χώρα για να προωθήσουν το τελευταίο τεύχος με τελική στάση τη πόλη όπου ο Slasherman πραγματικά έδρασε. 
    Με την άφιξή τους όμως, μια σειρά άγριων δολοφονιών που μοιάζουν υπερβολικά με το έργο του Slasherman προκαλούν υποψίες και παράνοια...

    Η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο comic των Jimmy Palmiotti και Justin Gray (Jonah Hex) με τον Baruchel να έχει τετραπλό ρόλο σεναριογράφου, σκηνοθέτη, παραγωγού και συμπρωταγωνιστή δίπλα στους Jesse Williams (Jacob's Ladder), Jordana Brewster (Fast & Furious 6) και Niamh Wilson (Maps to the Stars).

    Το Random Acts of Violence θα βγει σε limited διανομή στον Καναδά και ταυτόχρονα σε vod στα τέλη Ιουλίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Random Acts of Violence trailer: Ένα κόμικ ξυπνά έναν παρανοϊκό δολοφόνο στη νέα ταινία του Jay Baruchel! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top