F The Legend of Tomiris trailer: Η ιστορική βασίλισσα Τόμυρις των Μασσαγετών αναβιώνει μέσα από μια επική περιπέτεια - FilmBoy The Legend of Tomiris trailer: Η ιστορική βασίλισσα Τόμυρις των Μασσαγετών αναβιώνει μέσα από μια επική περιπέτεια - FilmBoy
  • Latest News

    The Legend of Tomiris trailer: Η ιστορική βασίλισσα Τόμυρις των Μασσαγετών αναβιώνει μέσα από μια επική περιπέτεια


    Γνωστή παγκοσμίως κυρίως μέσα από τα έργα του Ηρόδοτου, η Τόμυρις ήταν βασίλισσα των Μασσαγετών κατά τον 6ο αιώνα π.Χ., μια ομοσπονδίας νομαδικών Ιρανικών λαών που ζούσαν στη κεντρική Ασία, ανατολικά της Κασπίας.



    Η Τόμυρις χάρη στις στρατηγικές της ικανότητες, την ανδρεία της αλλά και το θρυλικό επίλεκτο σώμα των τοξοτών Σάκα, κατάφερε να νικήσει και να σκοτώσει τον Κύρο Β΄ της Περσίας, βάζοντας φρένο στην επεκτατική πολιτική της νέας τότε αυτοκρατορίας αλλά και να ενώσει τους λαούς της Στέπας.

    Το The Legend of Tomiris είναι μια επική Καζάκικη παραγωγή σε σκηνοθεσία του Akan Satayev με πρωταγωνήστρια την Almira Tursyn.

    Μετά τη τοπική πρεμιέρα του το περασμένο φθινόπωρο, η ταινία θα βγει στα digital στα τέλη Σεπτεμβρίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Legend of Tomiris trailer: Η ιστορική βασίλισσα Τόμυρις των Μασσαγετών αναβιώνει μέσα από μια επική περιπέτεια Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top