F How to Fake a War trailer: Ο γιος του Werner Herzog "στήνει πολέμους" στο κινηματογραφικό του ντεμπούτο - FilmBoy How to Fake a War trailer: Ο γιος του Werner Herzog "στήνει πολέμους" στο κινηματογραφικό του ντεμπούτο - FilmBoy
  • Latest News

    How to Fake a War trailer: Ο γιος του Werner Herzog "στήνει πολέμους" στο κινηματογραφικό του ντεμπούτο


    Είναι συγγραφέας, παραγωγός, ντοκιμενταρίστας, σκηνοθέτης και κυρίως... γιος του μεγάλου Werner Herzog
    Παρότι πλησιάζει τα 50, ο Rudolph Herzog είχε μέχρι στιγμής καταπιαστεί μόνο με τηλεοπτικά projects και τώρα ήρθε η ώρα να δούμε αν πήρε κάτι από το ταλέντο του μπαμπά, με κάτι όμως τελείως διαφορετικό, την κωμωδία How to Fake a War.



    Ο Harry Hope είναι ένας αφάνταστα αλαζονικός rock star. 
    Το τελευταίο του project έχει τίτλο Piece for Peace και είναι μια αντιπολεμική συναυλία για την ειρήνη μεταξύ Ρωσίας και Γεωργίας. 
    Για κακή του τύχη, οι δύο χώρες κάνουν ανακωχή, όμως αποφασισμένος να υλοποιήσει το σχέδιό του, αναθέτει στην υπεύθυνη δημοσίων σχέσεών του να "σκηνοθετήσει" έναν πόλεμο, τουλάχιστον μέχρι τη συναυλία, όμως τα πράγματα μπερδεύονται.

    Πρωταγωνιστούν οι Jay Pharoah (Unsane), Katherine Parkinson (Guernsey), Daryl McCormack (Peaky Blinders) και Lily Newmark (Solo).

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: How to Fake a War trailer: Ο γιος του Werner Herzog "στήνει πολέμους" στο κινηματογραφικό του ντεμπούτο Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top