F Unsane trailer: Ο Steven Soderbergh κινηματογραφεί με iPhone και στέλνει την Claire Foy στο ψυχιατρείο! - FilmBoy Unsane trailer: Ο Steven Soderbergh κινηματογραφεί με iPhone και στέλνει την Claire Foy στο ψυχιατρείο! - FilmBoy
  • Latest News

    Unsane trailer: Ο Steven Soderbergh κινηματογραφεί με iPhone και στέλνει την Claire Foy στο ψυχιατρείο!


    Θεωρητικά, κάθε σκηνοθέτης θα πρέπει να ρισκάρει, να πειραματίζεται, να τολμάει το κάτι διαφορετικό αν δε θέλει να μένει στάσιμος. 
    Όταν όμως αυτοί οι πειραματισμοί έχουν κοντέψει να καταστρέψουν τη καριέρα σου, γιατί τους συνεχίζεις;

    Ο απόσυρση του Steven Soderbergh από το κινηματογράφο κράτησε πολύ λίγο, και μετά το περσινό Logan Lucky που, παρότι δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, του επέστρεψε ένα μικρό μέρος της στάτους του που είχε χάσει, φέτος επιστρέφει με κάτι με κάτι πολύ πιο “ιδιαίτερο”, το ψυχολογικό θρίλερ Unsane.

    Ηρωίδα της ιστορίας είναι η Sawyer (Claire Foy), μια νεαρή γυναίκα που μετά από έναν χωρισμό νοιώθει τον πρώην φίλο της (Joshua Leonard) να την ακολουθεί παντού. 
    Ανίκανη να το αντιμετωπίσει αλλά και να αντιληφθεί αν οι εμφανίσεις του είναι πραγματικές ή προϊόν της φαντασίας της, μπαίνει εθελοντικά σε ψυχιατρείο, όμως οι εφιάλτες της δεν σταματούν ούτε εκεί.

    Το σενάριο έχουν γράψει οι Jonathan Bernstein & James Greer, που στο παρελθόν μας έχουν δώσει τα “αριστουργήματα” The Spy Next Door, Just My Luck και Larry the Cable Guy: Health Inspector!!!.

    Αν αυτό δεν σας ακούγεται αρκετά περίεργο, που να ακούσετε και ότι η ταινία είναι γυρισμένη εξ ολοκλήρου με iPhone, με το αποτέλεσμα να μοιάζει με ταινία κάποιου ταλαντούχου μεν, φοιτητή δε, κάποιας σχολής κινηματογράφου.

    Το Unsane θα κάνει πρεμιέρα το Μάρτιο και, δε ξέρω για εσάς αλλά εγώ ειλικρινά έχω κουραστεί να ακολουθώ τη κάθε παλαβομάρα του κυρίου Soderbergh…που τα τελευταία 15 χρόνια έχει βγάλει με το ζόρι δυο καλές ταινίες.
    Δείτε το trailer

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Unsane trailer: Ο Steven Soderbergh κινηματογραφεί με iPhone και στέλνει την Claire Foy στο ψυχιατρείο! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top