F Comic-Con 2020: Η μεγαλύτερη pop-culture έκθεση γίνεται φέτος από το σπίτι! - FilmBoy Comic-Con 2020: Η μεγαλύτερη pop-culture έκθεση γίνεται φέτος από το σπίτι! - FilmBoy
  • Latest News

    Comic-Con 2020: Η μεγαλύτερη pop-culture έκθεση γίνεται φέτος από το σπίτι!


    Τέλος Ιουλίου και υπό φυσιολογικές συνθήκες, το San Diego της California, το ΠΣΚ που μας πέρασε θα είχε γεμίσει με geeks και δημοσιογράφους για να παρακολουθήσουν τη μεγαλύτερη pop-culture έκθεση, τη γνωστή μας Comic-Con, ωστόσο ο κορωνοϊός χάλασε και αυτό το “πανηγύρι”, με τους διοργανωτές όμως να μη το βάζουν κάτω, πραγματοποιώντας την έκθεση από.. το σπίτι τους! 

    Χωρίς καθόλου φυσική παρουσία στο μόνιμο σπίτι του, το San Diego Convention Center, η SDCC πραγματοποιήθηκε ολοκληρωτικά μέσω conference εφαρμογών, κάτι που μπορεί να μη μπορεί να συγκριθεί με τη πραγματική εμπειρία, όμως για πρώτη φορά τα πολυσυζητημένα discussion panels είναι διαθέσιμα και δωρεάν για όλους!

    Όπως είναι λογικό, τη μερίδα του λέοντος όσον αφορά τα νέα που βγήκαν από την έκθεση την είχαν οι τηλεοπτικές παραγωγές, μιας και κινηματογραφικά, η Αμερική όχι απλά βρίσκεται σε καραντίνα, αλλά δεν φαίνεται και φως στον ορίζοντα. 
    Πάμε να δούμε τα σημαντικότερα νέα και trailers…   
    http://www.filmboy.gr/search/label/Comic-Con%202020


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Comic-Con 2020: Η μεγαλύτερη pop-culture έκθεση γίνεται φέτος από το σπίτι! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top