F Die Hart trailer: Ο John Travolta μαθαίνει στον Kevin Hart πως να γίνει action star, στη νέα meta-σειρά του Quibi - FilmBoy Die Hart trailer: Ο John Travolta μαθαίνει στον Kevin Hart πως να γίνει action star, στη νέα meta-σειρά του Quibi - FilmBoy
  • Latest News

    Die Hart trailer: Ο John Travolta μαθαίνει στον Kevin Hart πως να γίνει action star, στη νέα meta-σειρά του Quibi


    Η πρώτη δοκιμαστική περίοδος λειτουργίας του Quibi φτάνει στο τέλος της, και παρά τις αισιόδοξες δηλώσεις του δημιουργού του Jeffrey Katzenberg, είναι δύσκολο να μη παραδεχθείς πως η νέα streaming πλατφόρμα δεν ξεκίνησε καθόλου καλά και μάλλον όχι άδικα. 
    Ωστόσο δεν ρίχνουν λευκή πετσέτα και ελπίζουν με τις νέες original παραγωγές τους που έρχονται προσεχώς να προσελκύσουν τους συνδρομητές.



    Η πρώτη -χρονικά- απ' αυτές είναι το Die Hart, μια meta-κωμωδία σε σενάριο των Derek Kolstad (John Wick) & Tripper Clancy (Stuber) που μας βάζει στη ζωή του διάσημου κωμικού Kevin Ηart (Jumanji: The Next Level), ο οποίος έχει βαρεθεί να υποδύεται συνέχεια το κωμικό sidekick διαφόρων action stars και θέλει να γίνει και ο ίδιος ένας απ' αυτούς. 
    Για να τα καταφέρει, πάει να εκπαιδευτεί στη διαβόητη σχολή για action stars του θεότρελου Ron Wilcox, που του κάνει τη ζωή δύσκολη, πολύ δύσκολη, ξεκαρδιστικά δύσκολη!

    Τα 10 επεισόδια έχει σκηνοθετήσει ο Eric Appel (Son of Zorn) και δίπλα στον Kevin Hart που υποδύεται τον εαυτό του βρίσκουμε τον John Travolta (επιτέλους χωρίς κάποια άθλια περούκα) και την Nathalie Emmanuel (Game of Thrones).

    Το Die Hart θα ανέβει στο Quibi στις 20 Ιουλίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Die Hart trailer: Ο John Travolta μαθαίνει στον Kevin Hart πως να γίνει action star, στη νέα meta-σειρά του Quibi Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top