F Yes, God, Yes trailer: Η Natalia Dyer του Stranger Things ανακαλύπτει τη σεξουαλικότητά της - FilmBoy Yes, God, Yes trailer: Η Natalia Dyer του Stranger Things ανακαλύπτει τη σεξουαλικότητά της - FilmBoy
  • Latest News

    Yes, God, Yes trailer: Η Natalia Dyer του Stranger Things ανακαλύπτει τη σεξουαλικότητά της


    Στη δημοσιότητα έδωσε η Vertical Entertainment το trailer της νεανικής κομεντί Yes, God, Yes με την Natalia Dyer, γνωστότερη ως Nancy του Stranger Things.



    Η Alice είναι η έφηβη κόρη μιας αυστηρής Καθολικής οικογένειας, πηγαίνει σε ένα αυστηρό καθολικό σχολείο, κάτι που σημαίνει πως οτιδήποτε έχει σχέση με το σεξ είναι πρακτικά απαγορευμένο. 
    Μέχρι που ένα αθώο internet chat παίρνει ξαφνικά πονηρή τροπή και.. μπαίνει ο διάβολος μέσα της, με τη νεαρή Alice να μη μπορεί να διαχειριστεί τις.. γενετήσιες ορμές της ενώ ταυτόχρονα είναι τρομοκρατημένη πως θα πάει στη κόλαση!

    Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι της Karen Maine (Obvious Child) και συμπρωταγωνιστούν οι Wolfgang Novogratz (The Half of It) και Timothy Simons (The Hustle).

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Yes, God, Yes trailer: Η Natalia Dyer του Stranger Things ανακαλύπτει τη σεξουαλικότητά της Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top