F Just Noise trailer: Harvey Keitel και Malcolm McDowell στην ιστορική ταινία για την ανεξαρτησία της Μάλτας - FilmBoy Just Noise trailer: Harvey Keitel και Malcolm McDowell στην ιστορική ταινία για την ανεξαρτησία της Μάλτας - FilmBoy
  • Latest News

    Just Noise trailer: Harvey Keitel και Malcolm McDowell στην ιστορική ταινία για την ανεξαρτησία της Μάλτας


    Κάθε χρόνο στις 7 Ιουνίου, στη Μάλτα εορτάζει τη Sette Giugno, μία από τις εθνικές εορτές της χώρας. 
    Στις 7 Ιουνίου 1919 ο ντόπιος πληθυσμός εξεγέρθη ενάντια στην βρετανική παρουσία, με τα επεισόδια να οδηγούν στο θάνατο 4 διαδηλωτών. 
    Η Sette Giugno θεωρείται ως η απαρχή του αγώνα ανεξαρτησίας των Μαλτέζων από τη βρετανική αυτοκρατορία, ο οποίος ολοκληρώθηκε αρκετές δεκαετίας αργότερα, το 1964.



    Εκείνα τα γεγονότα αναλαμβάνει να αναβιώσει το Just Noise ή Storbju όπως είναι ο πρωτότυπος τίτλος, μια μαλτέζικη παραγωγή που, για να μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, μάλλον δεν θα άκουγε κανείς εκτός της χώρας, αν σε αυτή δεν συμμετείχαν οι Harvey Keitel (The Irishman) και Malcolm McDowell (Bombshell).

    Σκηνοθετεί ο Ιταλός Davide Ferrario (La Luna su Torino).

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Just Noise trailer: Harvey Keitel και Malcolm McDowell στην ιστορική ταινία για την ανεξαρτησία της Μάλτας Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top