F Waiting for the Barbarians trailer: Depp, Rylance και Pattinson στην αμφιλεγόμενη διασκευή του κλασσικού μυθιστορήματος - FilmBoy Waiting for the Barbarians trailer: Depp, Rylance και Pattinson στην αμφιλεγόμενη διασκευή του κλασσικού μυθιστορήματος - FilmBoy
  • Latest News

    Waiting for the Barbarians trailer: Depp, Rylance και Pattinson στην αμφιλεγόμενη διασκευή του κλασσικού μυθιστορήματος


    Στη λίστα με τα σημαντικότερα βιβλία του 20ου αιώνα, το Περιμένοντας τους Βάρβαρους του J. M. Coetzee έχει ήδη διασκευαστεί από τον μεγάλο Philip Glass σε μορφή όπερας, ενώ έχει "ανέβει" και στο θεατρικό σανίδι. 
    Τριάντα χρόνια μετά τη πρώτη κυκλοφορία του, έφτασε η στιγμή να το δούμε και στη μεγάλη οθόνη.



    Η ιστορία μας πάει στα σύνορα μιας απροσδιόριστης Αυτοκρατορίας, με τον ανώνυμο διοικητή της βάσης να κρατάει μετριοπαθή στάση απέναντι στους ντόπιους "βάρβαρους", αντίθετα με τις εντολές που τον προστάζουν να τους εξολοθρεύσει πριν εξαπολύσουν κάποια επίθεση. 
    Η έλευση του σαδιστή συνταγματάρχη Joll οδηγεί τη κατάσταση στα άκρα...

    Τη σεναριακή διασκευή ανέλαβε ο ίδιος ο συγγραφέας, ενώ στη καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Κολομβιανός Ciro Guerra (Birds of Passage). 
    Πρωταγωνιστούν οι Mark Rylance (Ready Player One), Johnny Depp (The Professor), Robert Pattinson (The Lighthouse), Gana Bayarsaikhan (Ex Machina), Greta Scacchi (Operation Finale) και David Dencik (The Snowman).

    Το Waiting for the Barbarians είχε όλα τα στοιχεία που μπορούσαν να την οδηγήσουν πολύ ψηλά, όμως φαίνεται πως κάτι δεν πήγε καλά, με τη παγκόσμια πρεμιέρα στο φεστιβάλ Βενετίας να φέρνει πολύ μέτριες κριτικές που το χαρακτήρισαν ρηχό και κουραστικό, και τη ταινία να καταλήγει για διανομή στη "μικρή" Samuel Goldwyn Films, η οποία και προγραμμάτισε την έξοδό ταινίας για τις αρχές Αυγούστου.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Waiting for the Barbarians trailer: Depp, Rylance και Pattinson στην αμφιλεγόμενη διασκευή του κλασσικού μυθιστορήματος Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top