F The King of Staten Island trailer: Το next big thing της κωμωδίας μας συστήνεται στη νέα ταινία του Judd Apatow! - FilmBoy The King of Staten Island trailer: Το next big thing της κωμωδίας μας συστήνεται στη νέα ταινία του Judd Apatow! - FilmBoy
  • Latest News

    The King of Staten Island trailer: Το next big thing της κωμωδίας μας συστήνεται στη νέα ταινία του Judd Apatow!


    Είναι αλήθεια πως το είδος της κωμωδίας που αντιπροσωπεύει ο Judd Apatow δεν είναι για όλους, και δεν είναι τυχαίο πως οι ταινίες του εκτός Αμερικής δεν γνώρισαν την ίδια επιτυχία όσο εντός των τειχών. 
    Ωστόσο δε μπορούμε να παραβλέψουμε πως μέσα απ' αυτές αναδείχτηκαν μεγάλα ονόματα της κωμωδίας όπως οι Steve Carell, Seth Rogen, Kristen Wiig και πιο πρόσφατα η Amy Schumer, όλοι τους με προϋπηρεσία στο stand-up comedy.

    Έτσι, παρότι τα τελευταία χρόνια έχει περιορίσει πολύ τις παρουσίες του πίσω από τη κάμερα, δεν είναι τυχαίο πως επιστρέφει για το next big thing της κωμωδίας, τον Pete Davidson.



    Ο Scott είναι ένας νεαρός που δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει το θάνατο του πυροσβέστη πατέρα του πριν 17 χρόνια, όταν ήταν ακόμα παιδί. 
    Στα 25 του πλέον, ζει ακόμα με τη μητέρα του που προσπαθεί να τους συντηρήσει εργαζόμενη ως νοσοκόμα, και σπαταλάει τις ημέρες του καπνίζοντας χόρτο με τη ρεμαλοπαρέα του, κάνοντας όνειρα πως κάποτε θα γίνει tattoo artist. 
    Μέχρι που η μητέρα του κάνει σχέση με έναν άλλον άνδρα, και αυτός πυροσβέστης, και οι κόντρα μεταξύ τους, αναγκάζει τον Scott να πάρει επιτέλους τη ζωή του στα χέρια του.

    Η ταινία είναι σε μεγάλο βαθμό αυτοβιογραφική για τον Pete Davidson ο οποίος έχασε τον πυροσβέστη πατέρα του σε νεαρή ηλικία και ζει ακόμα με τη μητέρα του.

    Συμπρωταγωνιστούν οι Marisa Tomei (Human Capital), Bel Powley (Ashes in the Snow) και Steve Buscemi (The Death of Stalin).

    Το The King of Staten Island ήταν προγραμματισμένο να προβληθεί στα SXSW και Tribeca κάτι που λόγω κορωνοϊού προφανώς δεν ήταν δυνατό, και κατόπιν να βγει στις αίθουσες. 
    Μέχρι σήμερα αυτό το πρόγραμμα περιέργως δεν είχε αλλάξει και τώρα καταλάβαμε γιατί, μιας και η Universal αποφάσισε τελικά να το βγάλει απευθείας σε vod στις 12 Ιουνίου.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The King of Staten Island trailer: Το next big thing της κωμωδίας μας συστήνεται στη νέα ταινία του Judd Apatow! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top