F Relic trailer: Η Emily Mortimer ...σε ταινία τρόμου! - FilmBoy Relic trailer: Η Emily Mortimer ...σε ταινία τρόμου! - FilmBoy
  • Latest News

    Relic trailer: Η Emily Mortimer ...σε ταινία τρόμου!


    Το όνομα της Emily Mortimer σίγουρα δε βρίσκεται στη λίστα των scream queens, και το γεγονός ότι στην 25ετή της καριέρας η μόνη της συμμετοχή σε ταινία τρόμου ήταν ένας μικρός ρόλος στο Scream 3, το αποδεικνύει. 
    Δε ξέρω αν είναι τυχαίο ή η αξιόλογη βρετανίδα ηθοποιός θέλει να καθιερωθεί και σε αυτό το είδος, όμως μόλις λίγους μήνες μετά το (πολύ κακό) Mary, θα τη δούμε σε ένα ακόμα μεταφυσικό horror, το Relic.



    Η ηλικιωμένη Edna εξαφανίζεται αναγκάζοντας τη κόρη της Kay και την εγγονή της Sam να ταξιδέψουν στο απομονωμένο (έλα, δε το πιστεύω!) πατρικό τους για να την αναζητήσουν. 
    Παρότι οι έρευνες αποβαίνουν άκαρπες, λίγο αργότερα η Edna επιστρέφει μόνη της σπίτι, όμως δεν είναι η ίδια γυναίκα που ήξεραν, με μια διαβολική δύναμη να την ακολουθεί και να την ελέγχει.

    Το Relic είναι το κινηματογραφικό ντεμπούτο της Natalie Erika James και δίπλα στην Emily Mortimer συμπρωταγωνιστούν οι Robyn Nevin (Gods of Egypt) και Bella Heathcote (The Neon Demon).

    Το Relic πρόλαβε και έκανε τη παγκόσμια πρεμιέρα του στο Sundance, όμως για προφανείς λόγους η φεστιβαλική του πορεία ολοκληρώθηκε εκεί, με την IFC Midnight να το βγάζει στις 10 Ιουλίου ταυτόχρονα σε κινηματογράφους (όσους θα έχουν ανοίξει μέχρι τότε στην Αμερική) και vod.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Relic trailer: Η Emily Mortimer ...σε ταινία τρόμου! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top