F Mary trailer: Ο Gary Oldman παγιδεύεται σε ένα στοιχειωμένο ιστιοπλοϊκό - FilmBoy Mary trailer: Ο Gary Oldman παγιδεύεται σε ένα στοιχειωμένο ιστιοπλοϊκό - FilmBoy
  • Latest News

    Mary trailer: Ο Gary Oldman παγιδεύεται σε ένα στοιχειωμένο ιστιοπλοϊκό


    Δε ξέρω αν πραγματικά είναι τόσο εργασιομανής ή απλά εργάζεται για τα παχυλά τσεκ, όμως ο Gary Oldman μας έχει συνηθίσει ενδιάμεσα στις πραγματικά Οσκαρικές ερμηνείες του να συμμετέχει και σε ταινίες που... δεν είναι της κλάσεώς του, όμως προς τιμήν, ποτέ δεν το κάνει να μοιάζει αγγαρεία, δίνοντας πάντα αξιόλογες ερμηνείες, όσο τουλάχιστον του επιτρέπει το εκάστοτε σενάριο.

    Σε αυτή τη κατηγορία ανήκει και το Mary, μια ταινία τρόμου σε σενάριο του Anthony Jaswinski (The Shallows, Vanishing on 7th Street) στην οποία ερμηνεύει έναν οικογενειάρχη που προσπαθεί να προσφέρει λίγη διασκέδαση και ευχάριστο χρόνο στη δυσλειτουργική οικογένειά του και αγοράζει ένα ιστιοπλοϊκό για να κάνουν όλοι μαζί μικρά ταξίδια. 

    Από το πρώτο τους όμως κιόλας ταξίδι, περίεργα φαινόμενα αρχίζουν να συμβαίνουν εν πλω που τους τρομοκρατούν, κάνοντάς τους να στρέφονται ο ένας εναντίον του άλλου.

    Τη ταινία σκηνοθέτησε ο τηλεοπτικός Michael Goi και συμπρωταγωνιστεί η Emily Mortimer (Mary Poppins Returns).

    Το Mary βγήκε ταυτόχρονα σε vod και αίθουσες στις 11 Οκτωβρίου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Mary trailer: Ο Gary Oldman παγιδεύεται σε ένα στοιχειωμένο ιστιοπλοϊκό Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top