F Another Round trailer: Ο Mads Mikkelsen και οι φίλοι του δεν σταματούν να πίνουν στη νέα ταινία του Thomas Vinterberg - FilmBoy Another Round trailer: Ο Mads Mikkelsen και οι φίλοι του δεν σταματούν να πίνουν στη νέα ταινία του Thomas Vinterberg - FilmBoy
  • Latest News

    Another Round trailer: Ο Mads Mikkelsen και οι φίλοι του δεν σταματούν να πίνουν στη νέα ταινία του Thomas Vinterberg


    Πριν 8 περίπου χρόνια, ο Thomas Vinterberg σκηνοθέτησε τον Mads Mikkelson στο αριστουργηματικό Jagten, με τη ταινία να αποτελεί κορωνίδα της -μέχρι σήμερα- καριέρας και των δύο καλλιτεχνών. 
    Έκτοτε και οι δύο είναι εξαιρετικά πολυάσχολοι αλλά ήταν θέμα χρόνου αυτή η συνεργασία να επαναληφθεί, όπως κι έγινε.



    Στο Druk, ή Another Round όπως είναι ο αγγλικός τίτλος, τέσσερις παιδικοί φίλοι, μεσήλικες πια και όλως τυχαίως όλοι τους καθηγητές, συναντιούνται για δείπνο. 
    Κατά τη συζήτησή τους, αναφέρεται η έρευνα ενός επιστήμονα πως το ανθρώπινο σώμα περιέχει 0,05% λιγότερο αλκοόλ απ' ότι φυσιολογικά θα έπρεπε, και όταν αυτό υπάρχει, τα αποτελέσματα είναι ευεργετικά τόσο για τη προσωπική όσο και για την επαγγελματική ζωή. 

    Μεταξύ σοβαρού και αστείου, αποφασίζουν να τεστάρουν αυτή τη θεωρία και προς μεγάλη τους έκπληξη αυτή επιβεβαιώνεται, με τη ζωή τους να βελτιώνεται αισθητά σε όλους τους τομείς. 
    Δυστυχώς όμως, γρήγορα χάνουν τον έλεγχο και το αλκοόλ που καταναλώνουν όλο και αυξάνεται με τις συνέπειες να είναι καταστροφικές.

    Δίπλα στον Mads Mikkelsen, θα δούμε τους Thomas Bo Larsen (Bølgen), Lars Ranthe (Kollektivet), Magnus Millang (Kursk) και Maria Bonnevie (En Chance Til).

    To Druk συμπεριλαμβάνεται στο επίσημο πρόγραμμα του φεστιβάλ των Καννών που αναβλήθηκε, και τώρα είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες το φθινόπωρο. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Another Round trailer: Ο Mads Mikkelsen και οι φίλοι του δεν σταματούν να πίνουν στη νέα ταινία του Thomas Vinterberg Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top