F Becky trailer: Μια φορά αποφάσισε να το παίξει κακός ο Kevin James και έμπλεξε με ...την Becky! - FilmBoy Becky trailer: Μια φορά αποφάσισε να το παίξει κακός ο Kevin James και έμπλεξε με ...την Becky! - FilmBoy
  • Latest News

    Becky trailer: Μια φορά αποφάσισε να το παίξει κακός ο Kevin James και έμπλεξε με ...την Becky!


    Τον πρωτοείδαμε σε έναν μικρό ρόλο στο Everybody Loves Raymond, δίπλα στον Ray Romano, ο οποίος ήταν και εκείνος που τον ψάρεψε από ένα comedy club. 
    Ένα χρόνο αργότερα κέρδισε το πρωταγωνιστικό ρόλο στην πολύ επιτυχημένη sitcom The King of Queens και λίγο πριν το φινάλε της σχεδόν μια δεκαετία αργότερα, ήρθε και το κινηματογραφικό του big break στο Hitch δίπλα στον Will Smith
    Κάποιοι βιάστηκαν να τον χαρακτηρίσουν το next big thing της κωμωδίας, όμως οι αποτυχίες ήρθαν η μία μετά την άλλη... και μετά την άλλη. 
    Ο Kevin James συνέχισε να υπάρχει μόνο χάρη σε ρολάκια που του έδινε ο Adam Sandler στις παραγωγές του, ενώ πρόσφατα αναγκάστηκε να επιστρέψει στη tv, χωρίς πάλι ιδιαίτερη επιτυχία.



    Ήρθε όμως η ώρα να τον δούμε επιτέλους σε κάτι πολύ, ΠΟΛΥ διαφορετικό, αφού στο Becky υποδύεται έναν αδίστακτο ρατσιστή εγκληματία που μαζί με τη συμμορία του εισβάλλουν στο σπίτι μιας οικογένειας αναζητώντας ένα κλειδί. 
    Τους πιάνουν αιχμάλωτους όμως το κλειδί βρίσκεται στα χέρια της 13χρονης Becky που έχει βγει για βόλτα στο δάσος. 
    Όταν η μικρή αντιλαμβάνεται τη παρουσία τους αποφασίζει να περάσει στην αντεπίθεση...

    Το Becky σκηνοθέτησε το δίδυμο Jonathan Milott & Cary Murnion (Cooties) και πρωταγωνιστούν οι Lulu Wilson (Annabelle: Creation), Joel McHale (The Happytime Murders), Amanda Brugel (Room) και φυσικά ο Kevin James.

    Η ταινία που αυτοχαρακτηρίζεται ως ένα υπερ-βίαιο Home Alone, θα γίνει διαθέσιμη σε vod και digital στις 5 Ιουνίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Becky trailer: Μια φορά αποφάσισε να το παίξει κακός ο Kevin James και έμπλεξε με ...την Becky! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top