F The Soul Collector trailer: Νοτιοαφρικάνικα δαιμόνια αρπάζουν παιδικές ψυχές στο νέο θρίλερ τρόμου - FilmBoy The Soul Collector trailer: Νοτιοαφρικάνικα δαιμόνια αρπάζουν παιδικές ψυχές στο νέο θρίλερ τρόμου - FilmBoy
  • Latest News

    The Soul Collector trailer: Νοτιοαφρικάνικα δαιμόνια αρπάζουν παιδικές ψυχές στο νέο θρίλερ τρόμου



    Οι παραδόσεις κάθε χώρας είναι πλούσιες από τρομακτικές ιστορίες, έτσι και οι εκάστοτε δημιουργοί συχνά τις χρησιμοποιούν για να δώσουν μια διαφορετική νότα στις ταινίες όπως συμβαίνει και στο νοτιοαφρικάνικο The Soul Collector.



    Με τα επαγγελματικά του να έχει βαρέσει διάλυση, ο William Ziel παίρνει την απόφαση να μετακομίσει με την οικογένειά του σε μια φάρμα που το κληροδότησε ο αποξενωμένος πατέρας του. 
    Οι δυσκολίες της νέας τους ζωής πολλές και σαν να μην έφταναν αυτές, ο μυστηριώδης Lazarus που βοηθούσε τον πατέρα του κάνει άξαφνα την εμφάνισή του και αναπτύσσει μια περίεργη σχέση με τη μικρή του κόρη. 
    Αυτό που δε ξέρει είναι ότι ο Lazarus κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό που θα τους βάλει όλους σε κίνδυνο.

    Το The Soul Collector είναι η παρθενική ταινία του Harold Holscher και πρωταγωνιστούν οι Garth Breytenbach (Mandela), Tshamano Sebe, Inge Beckmann (The Dark Tower) και η μικρή Keita Luna.

    Μετά από τη φεστιβαλική του περιοδεία το φθινόπωρο, η Scream Factory εξασφάλισε τα δικαιώματα και θα το βγάλει προσεχώς σε vod. 
    Δείτε το trailer....

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Soul Collector trailer: Νοτιοαφρικάνικα δαιμόνια αρπάζουν παιδικές ψυχές στο νέο θρίλερ τρόμου Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top