F Shirley trailer: Η Elisabeth Moss είναι η συγγραφέας τρόμου Shirley Jackson στο νέο ψυχολογικό θρίλερ - FilmBoy Shirley trailer: Η Elisabeth Moss είναι η συγγραφέας τρόμου Shirley Jackson στο νέο ψυχολογικό θρίλερ - FilmBoy
  • Latest News

    Shirley trailer: Η Elisabeth Moss είναι η συγγραφέας τρόμου Shirley Jackson στο νέο ψυχολογικό θρίλερ



    Από τους ηθοποιούς που όλοι αναγνωρίζουμε το ταλέντο τους παρότι ελάχιστοι έχουν δει μεγάλο ποσοστό της φιλμογραφίας της, η Elisabeth Moss μπορεί προσφάτως να έγινε πιο mainstream όνομα χάρη στο εξαιρετικό The Invisible Man, όμως δε φαίνεται διατεθειμένη να αλλάξει συνήθειες και επιστρέφει στις indie ταινίες με το ψυχολογικό δράμα Shirley.



    Βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Susan Scarf Merrell, η ιστορία μας βάζει στο σπίτι της μεγάλης Αμερικάνιδας συγγραφέως Shirley Jackson (The Haunting of Hill House), όπου ζει μαζί με τον καθηγητή σύζυγό της Stanley Hyman. 
    Το ζεύγος προσφέρει φιλοξενία σε ένα νεαρό ζευγάρι που προσπαθεί να ξεκινήσει τη ζωή του. 
    Χωρίς αν το ξέρουν όμως, μπλέκονται σε ένα ψυχόδραμα που εμπνέει την Shirley να γράψει το επόμενό της μυθιστόρημα.

    Η ιστορία δεν είναι πραγματική όμως τονίζει την αληθινή ψυχολογική κατάσταση της Jackson προς τα τέλη της ζωής της.

    Τη διασκευή του σεναρίου έχει γράψει η Sarah Gubbins (I Love Dick) και το σκηνοθέτησε η Josephine Decker (Madeline's Madeline). 
    Συμπρωταγωνιστούν οι Michael Stuhlbarg (Call Me by Your Name), Logan Lerman (Indignation) και Odessa Young (The Professor).

    Το Shirley έκανε τη παγκόσμια πρεμιέρα του στο Sundance όπου κέρδισε και το βραβείο Auteur Filmmaking, με την Neon που ανέλαβε τη διανομή να το κάνει διαθέσιμο από τις 5 Ιουνίου, φυσικά σε digital μορφή.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Shirley trailer: Η Elisabeth Moss είναι η συγγραφέας τρόμου Shirley Jackson στο νέο ψυχολογικό θρίλερ Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top