F Quiz trailer: Ο Matthew Macfadyen κλέβει τον τηλεοπτικό "Εκατομμυριούχο" στη νέα true-story βρετανική σειρά - FilmBoy Quiz trailer: Ο Matthew Macfadyen κλέβει τον τηλεοπτικό "Εκατομμυριούχο" στη νέα true-story βρετανική σειρά - FilmBoy
  • Latest News

    Quiz trailer: Ο Matthew Macfadyen κλέβει τον τηλεοπτικό "Εκατομμυριούχο" στη νέα true-story βρετανική σειρά



    Μια ιδέα του παραγωγού David Briggs, το Who Wants to Be a Millionaire? έκανε το ντεμπούτο του στη βρετανική τηλεόραση το 1998 και έκτοτε έχει κερδίσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο το κόσμο, ενώ σε κάποιους απ' αυτούς έχει μοιράσει και εκατομμύρια.



    Μέσα σε αυτά τα χρόνια, όλα δεν ήταν ρόδινα αφού αρκετοί ήταν εκείνοι που προσπάθησαν να "κλέψουν" με λιγότερο ή περισσότερο εφευρετικούς τρόπους. 
    Πιο γνωστός απ' αυτούς ο Charles Ingram, ένας πρώην στρατιωτικός που με τη βοήθεια της συζύγου του που κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων είχε έναν... ύποπτα επίμονο βήχα, κατάφερε να φτάσει μέχρι το τέλος και να πάρει το ένα εκατομμύριο λίρες. 
    Για κακή του τύχη, λίγο αργότερα η απάτη αποκαλύφθηκε...

    Αυτή την αληθινή ιστορία διηγείται σε τρία ωριαία επεισόδια η νέα μίνι-σειρά Quiz του James Graham (Brexit: The Uncivil War) σε σκηνοθεσία Stephen Frears (A Very English Scandal).

    Πρωταγωνιστούν οι Matthew Macfadyen (Succession), Michael Sheen (Prodigal Son) και Sian Clifford (Fleabag).

    Τα επεισόδια του Quiz προβλήθηκαν στη βρετανική τηλεόραση στα μέσα Απριλίου και στις 31 Μαΐου θα περάσουν και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Quiz trailer: Ο Matthew Macfadyen κλέβει τον τηλεοπτικό "Εκατομμυριούχο" στη νέα true-story βρετανική σειρά Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top