F Brexit trailer: Το HBO βιάστηκε να κάνει ταινία την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρώπη! - FilmBoy Brexit trailer: Το HBO βιάστηκε να κάνει ταινία την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρώπη! - FilmBoy
  • Latest News

    Brexit trailer: Το HBO βιάστηκε να κάνει ταινία την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρώπη!


    Too soon? 
    Μερικές φορές οι παραγωγοί μοιάζουν να παρερμηνεύουν το "αρπάζω την ευκαιρία" και βιάζονται να εκμεταλλευτούν ένα θέμα της επικαιρότητας λίγο νωρίτερα απ' ότι ίσως θα έπρεπε.

    Ενώ λοιπόν το πολυσυζητημένο θέμα της εξόδου του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκεται στη καρδιά της επικαιρότητας και ουσιαστικά τίποτα δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί, το HBO παρουσιάζει την άγνωστη ιστορία του Dominic Cummings, ενός από τους ανθρώπους-κλειδιά που υποστήριξαν και καθοδήγησαν το κοινό προς εκείνο το ιστορικό "Leave" στο δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου 2016.

    Το σενάριο του Brexit έγραψε ο James Graham (X+Y) με τον Toby Haynes (Jonathan Strange & Mr Norrell) να σκηνοθετεί και τον Benedict Cumberbatch (Doctor Strange) να πρωταγωνιστεί.

    Η ταινία θα προβληθεί στις 19 Ιανουαρίου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Brexit trailer: Το HBO βιάστηκε να κάνει ταινία την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρώπη! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top