F Summerland trailer: Η Gemma Arterton φιλοξενεί -παρά τη θέλησή της- ένα μικρό αγόρι που της αλλάζει τη ζωή! - FilmBoy Summerland trailer: Η Gemma Arterton φιλοξενεί -παρά τη θέλησή της- ένα μικρό αγόρι που της αλλάζει τη ζωή! - FilmBoy
  • Latest News

    Summerland trailer: Η Gemma Arterton φιλοξενεί -παρά τη θέλησή της- ένα μικρό αγόρι που της αλλάζει τη ζωή!


    Με τον πλανήτη να προσπαθεί και να ελπίζει πως σύντομα θα επιστρέψει στη κανονικότητα, οι κινηματογραφικοί διανομείς, ο ένας μετά τον άλλον, ανακοινώνουν -μετά από αρκετούς μήνες- τις προσεχείς ταινίες τους που είναι προγραμματισμένες να προβληθούν (και) στις σκοτεινές οθόνες.



    Το Summerland μας πάει στη Βρετανία του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου. 
    Η Alice είναι μια μοναχική συγγραφέας που ζει σχεδόν ασκητικά στους γκρεμούς της Νότιας Αγγλίας. 
    Η εκκένωση των μεγάλων πόλεων λόγω βομβαρδισμών, αφήνει πολλά παιδιά άστεγα με τη κυβέρνηση να τα τοποθετεί σε σπίτια αγνώστων σε πιο ασφαλείς περιοχές. 
    Έτσι λοιπόν, ξαφνικά στη πόρτα της Alice εμφανίζεται ο νεαρός Frank και παρότι εκείνη δείχνει απρόθυμη να βοηθήσει, με το καιρό συνειδητοποιεί πως τα πράγματα που την ενώνουν με το αγόρι είναι πολλά περισσότερα απ' όσα φανταζόταν.

    Το Summerland σηματοδοτεί το κινηματογραφικό ντεμπούτο της πολυβραβευμένης θεατρικής συγγραφέως και σκηνοθέτιδας Jessica Swale και πρωταγωνιστούν οι Gemma Arterton (The Escape), Gugu Mbatha-Raw (Motherless Brooklyn), Penelope Wilton (Downton Abbey), Tom Courtenay (King of Thieves) και ο μικρός Lucas Bond.

    Η ταινία είναι προγραμματισμένη να βγει ταυτόχρονα στις αίθουσες και on demand στις 31 Ιουλίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Summerland trailer: Η Gemma Arterton φιλοξενεί -παρά τη θέλησή της- ένα μικρό αγόρι που της αλλάζει τη ζωή! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top