F American Woman trailer: Η Sarah Gadon είναι η απαχθείσα κληρονόμος Patty Hearst στη νέα ημι-βιογραφική δραματική ταινία - FilmBoy American Woman trailer: Η Sarah Gadon είναι η απαχθείσα κληρονόμος Patty Hearst στη νέα ημι-βιογραφική δραματική ταινία - FilmBoy
  • Latest News

    American Woman trailer: Η Sarah Gadon είναι η απαχθείσα κληρονόμος Patty Hearst στη νέα ημι-βιογραφική δραματική ταινία



    Στα μέσα της δεκαετίας του '70, ένα από τα θέματα που απασχόλησαν πολύ τα μέσα ενημέρωσης της Αμερικής ήταν η απαγωγή της 19χρονης Patty Hearst, εγγονής του πολυεκατομμυριούχου William Randolph Hearst από τη τρομοκρατική οργάνωση SLA. 
    Η υπόθεση πήρε ιδιαίτερη τροπή, όταν λίγους μήνες αργότερα η Patty βρέθηκε να συνεργάζεται μαζί τους στη ληστεία μιας τράπεζας! 
    Η υπόθεση έληξε με την απελευθέρωση αλλά και καταδίκη της, όμως κανείς δε ξέρει τι πραγματικά συνέβη εκείνους τους μήνες αιχμαλωσίας.



    Αυτή τη περίοδο ανέλαβε να διηγηθεί η συγγραφέας Susan Choi στο βιβλίο της American Woman που το 2004 την οδήγησε μέχρι τους φιναλίστ για βραβείο Πούλιτζερ. 
    Η ιστορία που διηγείται είναι φανταστική και ξεδιπλώνεται μέσα από τα μάτια όχι της Patty αλλά της Jenny, μιας ακτιβίστριας-μέλος της οργάνωσης που είχε αναλάβει να τη προσέχει.

    Στο σενάριο και σκηνοθεσία της κινηματογραφικής διασκευής βρίσκουμε την Semi Chellas (Ophelia) και πρωταγωνιστούν οι Hong Chau (Downsizing), Sarah Gadon (The 9th Life of Louis Drax), Ellen Burstyn (Nostalgia), John Gallagher Jr (Peppermint) και Lola Kirke (American Made).

    Το American Woman θα βγει στις διαδικτυακές πλατφόρμες στις 30 Ιουνίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: American Woman trailer: Η Sarah Gadon είναι η απαχθείσα κληρονόμος Patty Hearst στη νέα ημι-βιογραφική δραματική ταινία Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top