F Nostalgia trailer: Πόσες αναμνήσεις κρύβονται σε ένα τόσο δα αντικείμενο… - FilmBoy Nostalgia trailer: Πόσες αναμνήσεις κρύβονται σε ένα τόσο δα αντικείμενο… - FilmBoy
  • Latest News

    Nostalgia trailer: Πόσες αναμνήσεις κρύβονται σε ένα τόσο δα αντικείμενο…


    Τι θα σώσεις από ένα καιόμενο κτήριο; 
    Η πρώτη απάντηση είναι σίγουρα τους ανθρώπους σου, όμως μετά τι; 
    Ποια αντικείμενα θα επιλέξεις να σώσεις, ποια αντικείμενα κουβαλούν τις περισσότερες αναμνήσεις μιας ολόκληρης ζωής...

    Σε σενάριο του Alex Ross Perry (Golden Exits) και σκηνοθεσία του βετεράνου Mark Pellington (Arlington Road), το Nostalgia είναι ένα μωσαϊκό ιστοριών και ανθρώπων που ζουν την αγάπη αλλά και την απώλεια, οι ζωές των οποίων μπαίνουν στο μικροσκόπιο μέσα από μικρά αντικείμενα που περνούν από χέρι σε χέρι και από γενιά σε γενιά.

    Αν και σπάνια αυτού του είδους οι σπονδυλωτές ταινίες καταφέρνουν να αξιοποιήσουν όλα τα κομμάτια τους, το Nostalgia σίγουρα δε πέφτει αμαχητί, έχοντας στο cast του, μεταξύ άλλων και τους Jon Hamm, Nick Offerman, Amber Tamblyn, Patton Oswalt, Catherine Keener, Ellen Burstyn, Bruce Dern, John Ortiz και James LeGros.

    Η ταινία ήταν να κάνει πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Sundance όμως για άγνωστους λόγους αυτό δε συνέβη, με το Nostalgia να βγαίνει στις αίθουσες της Αμερικής στα μέσα του Φλεβάρη.
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Nostalgia trailer: Πόσες αναμνήσεις κρύβονται σε ένα τόσο δα αντικείμενο… Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top