F Ophelia trailer: Η Daisy Ridley στο εναλλακτικό Σαιξπηρικό ρομαντικό δράμα - FilmBoy Ophelia trailer: Η Daisy Ridley στο εναλλακτικό Σαιξπηρικό ρομαντικό δράμα - FilmBoy
  • Latest News

    Ophelia trailer: Η Daisy Ridley στο εναλλακτικό Σαιξπηρικό ρομαντικό δράμα


    Μία παντελώς άγνωστη μέχρι τότε ηθοποιός κατάφερε να κερδίσει και τους πιο φανατικούς οπαδούς της σειράς με την ερμηνεία της ως Ray στα νέα Star Wars
    Ωστόσο η Daisy Ridley, με εξαίρεση ένα μικρό ρόλο στο Murder on the Orient Express, δεν έχει καταφέρει ακόμα να αξιοποιήσει αυτή την επιτυχία, με το Ophelia να είναι το πρώτο της... διαγώνισμα.


    Η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Lisa Klein, μια young-adult νουβέλα που ουσιαστικά διηγείται τη κλασσική τραγωδία του Σαίξπηρ Hamlet βάζοντας στο επίκεντρο τη νεαρή κόρη του Πολώνιου.

    Τη διασκευή του βιβλίου έγραψε η Semi Chellas (Mad Men) με την Claire McCarthy (The Waiting City) να βρίσκεται στη καρέκλα του σκηνοθέτη.

    Το cast συμπληρώνουν πολύ δυνατά ονόματα όπως ο Clive Owen και η Naomi Watts, με τον ανερχόμενο George MacKay (Marrowbone) να υποδύεται τον Άμλετ και τον Tom Felton (Rise of the Planet of the Apes) τον Λαέρτη.

    Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο τελευταίο φεστιβάλ του Sundance όπου πήρε πολύ καλές κριτικές για το οπτικό της αποτέλεσμα, όχι όμως και για το σενάριό της.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ophelia trailer: Η Daisy Ridley στο εναλλακτικό Σαιξπηρικό ρομαντικό δράμα Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top