F Τα reboots των Hellraiser και Salem's Lot (που κανείς δεν ζήτησε), βρήκαν τους σκηνοθέτες τους - FilmBoy Τα reboots των Hellraiser και Salem's Lot (που κανείς δεν ζήτησε), βρήκαν τους σκηνοθέτες τους - FilmBoy
  • Latest News

    Τα reboots των Hellraiser και Salem's Lot (που κανείς δεν ζήτησε), βρήκαν τους σκηνοθέτες τους



    Οι επιτυχίες κάποιων horror reboots τα τελευταία χρόνια λειτουργούν ως ντόμινο, δίνοντας πάτημα στους παραγωγούς να βάλουν μπρος ακόμα περισσότερα reboots που κανείς μας δεν ζήτησε, αλλά πιθανότατα τελικά θα δούμε!


    Παρά τη κατάσταση καραντίνας στην οποία βρισκόμαστε, οι συζητήσεις στα studios για τα μελλοντικά projects δεν σταματούν με αυτές να έχουν ως αποτέλεσμα τη σχεδόν ταυτόχρονη ανακοίνωση των σκηνοθετών που θα αναλάβουν τα ηνία των reboot των Hellraiser και Salem's Lot.

    Το franchise του Clive Barker που ανέδειξε τον Pinhead σε έναν από τα αγαπημένα horror icons, μπορεί τυπικά να επιβίωνε μέχρι 2018 με το Judgment να είναι το 9ο sequel, όμως στην ουσία, μετά το Hell on Earth υποβιβάστηκε σε επίπεδα βιντεοταινίας στα οποία μόνο οι hardcore fans έδιναν πραγματικά σημασία.

    Θέλοντας να το αναβιώσει από τις στάχτες του, ο David S. Goyer (The Unborn) πρότεινε πέρυσι στην Spyglass ένα reboot παραδίδοντας το πρώτο draft του σεναρίου, με το project να παίρνει το πράσινο φως.
    Η εταιρία προσέλαβε τους Ben Collins και Luke Piotrowski (Stephanie) για να γράψουν το τελικό σενάριο, ενώ έγινε γνωστό πως τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο David Bruckner (The Ritual).
    Το όλο team δεν ενθουσιάζει αλλά από το βούρκο που είχε πέσει η σειρά, ίσως δούμε κάτι καλύτερο.

    Το δεύτερο project βασίζεται και πάλι σε βιβλίο, με το δεύτερο μυθιστόρημα του Stephen King, το Salem's Lot να έχει διασκευαστεί ουσιαστικά μόνο σε μορφή τηλεταινιών και μίνι-σειρών, με γνωστότερη τη μίνι-σειρά του 1979 σε σκηνοθεσία Tobe Hooper, το οποίο υπήρξε τόσο επιτυχημένο που γνώρισε και ένα κινηματογραφικό αλλά αχαρακτήριστο ποιοτικά sequel.

    Το reboot ήταν πρόταση του James Wan, ο οποίος ωστόσο παραμένει μόνο ως executive producer, αναθέτοντας στον Gary Dauberman (Annabelle Comes Home) να γράψει το σενάριο και να το σκηνοθετήσει.

    Καμία από τις δύο ανακοινώσεις δεν αναφέρει οποιαδήποτε ημερομηνία σχετικά με έναρξη γυρισμάτων ή πρεμιέρας, κάτι αναμενόμενο λόγω της τρέχουσας κατάστασης.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Τα reboots των Hellraiser και Salem's Lot (που κανείς δεν ζήτησε), βρήκαν τους σκηνοθέτες τους Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top