F Noelle trailer: Η Αγιοβασιλίτσα Anna Kendrick ψάχνει τον Αγιοβασίλη Bill Hader στην Αγιοβασιλίστικη κωμωδία του Disney+ - FilmBoy Noelle trailer: Η Αγιοβασιλίτσα Anna Kendrick ψάχνει τον Αγιοβασίλη Bill Hader στην Αγιοβασιλίστικη κωμωδία του Disney+ - FilmBoy
  • Latest News

    Noelle trailer: Η Αγιοβασιλίτσα Anna Kendrick ψάχνει τον Αγιοβασίλη Bill Hader στην Αγιοβασιλίστικη κωμωδία του Disney+


    Πέραν των καθαρά κινηματογραφικών παραγωγών, κάθε Χριστουγεννιάτικη περίοδο ο παραγωγοί μας αραδιάζουν ένα τσούρμο τηλεταινίες, οι περισσότερες αποκλειστικά προορισμένες για μικρές έως πολύ μικρές ηλικίες, ελπίζοντας να κερδίσουν ένα κομμάτι από τη πλούσια εορταστική πίτα. 
    Κανένα πρόβλημα μέχρι εδώ, μακριά κι αγαπημένοι, όμως τι δουλειά έχουν σε μία από δαύτες οι Anna Kendrick και Bill Hader.

    Σύμφωνα με το στόρι, ο Άγιος Βασίλης πήρε σύνταξη και έδωσε το καπέλο του στον γιο του, ο οποίος είναι λίγο πελαγωμένος από τα πολλά καθήκοντα. 

    Η αδερφή του Noelle προσπαθεί να τον ηρεμήσει και του προτείνει να κατέβει στη γη για ένα Σαββατοκύριακο για να χαλαρώσει, όμως εκείνος εξαφανίζεται, και τώρα είναι στο χέρι της Noelle να τον βρει και να τον επιστρέψει πριν είναι αργά.

    Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Marc Lawrence (The Rewrite), το Noelle δεν μας πειράζει που είναι μια ακόμα παιδική Χριστουγεννιάτικη (φτηνή) τηλεταινιούλα αλλά επαναλαμβάνω, τι δουλειά έχουν σ' αυτή η Anna Kendrick (A Simple Favor) και ο Bill Hader (It Chapter Two). 

    Ρωτώ κι απάντηση δεν παίρνω, με τη ταινία να ανεβαίνει στο Disney+ νωρίς νωρίς στις 12 Νοεμβρίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Noelle trailer: Η Αγιοβασιλίτσα Anna Kendrick ψάχνει τον Αγιοβασίλη Bill Hader στην Αγιοβασιλίστικη κωμωδία του Disney+ Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top