F Στα πορνεία του 18ου αιώνα θα μας βάλει η νέα δραματική σειρά Harlots - FilmBoy Στα πορνεία του 18ου αιώνα θα μας βάλει η νέα δραματική σειρά Harlots - FilmBoy
  • Latest News

    Στα πορνεία του 18ου αιώνα θα μας βάλει η νέα δραματική σειρά Harlots


    Όλο και μειώνεται, έστω και εικονικά, η απόσταση που χωρίζει τις ΗΠΑ με τη Μεγάλη Βρετανία, με τις κοινές συμπαραγωγές, ειδικά στο τομέα των τηλεοπτικών σειρών να αυξάνονται συνεχώς.

    Το νεότερο δείγμα μιας τέτοιας συνεργασίας είναι η σειρά Harlots, μια συμπαραγωγή του Hulu και του iTV, που θα μας βάλει στα άδυτα των πορνείων του 18ου αιώνα.

    Λονδίνο 1760. 
    Η Margaret Wells είναι μητέρα τριών κοριτσιών αλλά και ιδιοκτήτρια ενός πορνείου. 
    Όταν μια ανταγωνίστρια βάζει την επιχείρησή της σε κίνδυνο, η Margaret δε κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια και αντιδρά, έστω κι αν βάζει την οικογένειά της σε κίνδυνο.

    Δημιουργός της σειράς είναι η Moira Buffini (Byzantium), ενώ τη σκηνοθεσία των οκτώ επεισοδίων έχουν αναλάβει οι Coky Giedroyc (σκηνοθέτησε κάποια επεισόδια του Penny Dreadful και του Sherlock) και China Moo-Young.

    Πρωταγωνιστούν οι Samantha Morton, Jessica Brown Findlay και Lesley Manville.
    Το Harlots έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2017.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Στα πορνεία του 18ου αιώνα θα μας βάλει η νέα δραματική σειρά Harlots Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top