F Greenland trailer: Μετεωρίτες καταστρέφουν το κόσμο στην εντυπωσιακή περιπέτεια καταστροφής με τον Gerard Butler - FilmBoy Greenland trailer: Μετεωρίτες καταστρέφουν το κόσμο στην εντυπωσιακή περιπέτεια καταστροφής με τον Gerard Butler - FilmBoy
  • Latest News

    Greenland trailer: Μετεωρίτες καταστρέφουν το κόσμο στην εντυπωσιακή περιπέτεια καταστροφής με τον Gerard Butler


    Λιγότερο από τρία χρόνια πριν τον είδαμε να προσπαθεί να σώσει το πλανήτη από τα ανεξέλεγκτα καιρικά φαινόμενα με το Geostorm να είναι μια ταινία που σίγουρα θέλουμε να ξεχάσουμε. 
    Το 2020 ο Gerard Butler ξαναβρίσκεται στο επίκεντρο ενός καταστροφικού φαινομένου, ελπίζουμε όχι με τα ίδια αποτελέσματα, στο Greenland.

    Επιστήμονες παρατηρούν πως ένας κομήτης θα περάσει πολύ κοντά στη Γη μέσα στις επόμενες ημέρες, όμως διαβεβαιώνουν πως δεν υπάρχει φόβος μιας και τα θραύσματα του θα καούν μπαίνοντας στην ατμόσφαιρά. 
    Για κακή τύχη της ανθρωπότητας, οι υπολογισμοί τους αποδεικνύονται λανθασμένοι με κομμάτια να αρχίζουν να πέφτουν στη Γη με καταστροφικά αποτελέσματα και τον Jeff με την οικογένειά του να προσπαθούν να βρουν καταφύγιο.



    Το πρωτότυπο σενάριο του Chris Sparling (The Sea of Trees) είχε αναλάβει αρχικά να σκηνοθετήσει ο Neill Blomkamp με πρωταγωνιστή τον Chris Evans, με τα σχέδια στη συνέχεια να αλλάζουν και τα ηνία να καταλήγουν στον Ric Roman Waugh που ξανασυνεργάζεται με τον Gerard Butler αμέσως μετά το Angel Has Fallen
    Μυρίζει μείωση budget ή είναι ιδέα μου;
    Συμπρωταγωνιστούν οι Morena Baccarin (Deadpool) και Scott Glenn (The Bourne Legacy).

    Με το ντεφορμάρισμα του κάποτε βασιλιά του είδος Roland Emmerich να μοιάζει πως δεν έχει τέλος, το Hollywood ψάχνει νέα φυντάνια για να γεμίσουν το κενό του όπως ο Brad Payton και εδώ ο Waugh, και μένει να δούμε κατά πόσο θα καταφέρουν να γεμίσουν τα bombastic παπούτσια του!

    Το Greenland ήταν αρχικά προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στα μέσα Ιουνίου, όμως με τη τρέχουσα κατάσταση τίποτα δεν είναι πια σίγουρο. 
    Χαρακτηριστικό το περιστατικό πως η διανομέας STX έδωσε (κατά λάθος;) το trailer στη δημοσιότητα λίγο αργότερα το απέσυρε, και χρειάστηκε να περάσουν περίπου 3 μήνες για να επανέλθει, και πάλι χωρίς ημερομηνία πρεμιέρας, με ένα ξερό coming soon.

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Greenland trailer: Μετεωρίτες καταστρέφουν το κόσμο στην εντυπωσιακή περιπέτεια καταστροφής με τον Gerard Butler Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top