F Greyhound trailer: Ο Tom Hanks επιστρέφει στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο με μια ναυτική πολεμική περιπέτεια - FilmBoy Greyhound trailer: Ο Tom Hanks επιστρέφει στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο με μια ναυτική πολεμική περιπέτεια - FilmBoy
  • Latest News

    Greyhound trailer: Ο Tom Hanks επιστρέφει στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο με μια ναυτική πολεμική περιπέτεια


    Έχουν περάσει πάνω από είκοσι χρόνια από τη τελευταία φορά που φόρεσε τα χακί για να πάει σώσει τον στρατιώτη Ryan, με τον Tom Hanks, στα 63 του πια, να επιστρέφει στα πεδία μάχης του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου για τη ναυτική περιπέτεια Greyhound.

    Στη νέα ταινία δε φοράει χακί αλλά μπλε, υποδυόμενος τον Πλωτάρχη Ernest Krause, έναν αξιωματικό καριέρας του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού, που παρά την ηλικία του δεν έχει βρεθεί ποτέ σε συνθήκες πραγματικής μάχης, και το 1942 ως καπετάνιος του USS Keeling, τίθεται επικεφαλής ενός διεθνούς κονβόι 27 συμμαχικών σκαφών που προσπαθούν να διασχίσουν τον Βόρειο Ατλαντικό, έχοντας μία "αγέλη" γερμανικών υποβρυχίων να τους καταδιώκουν.



    Η ταινία δεν βασίζεται σε πραγματική ιστορία αλλά στο fiction μυθιστόρημα The Good Shepherd του C.S. Forester (The African Queen), με τον Tom Hanks μάλιστα να είναι εκείνος που έγραψε και τη σεναριακή διασκευή! 

    Στη καρέκλα του σκηνοθέτη βρίσκουμε τον Aaron Schneider, άγνωστο στους περισσότερους μιας και η πρώτη και μοναδική του ταινία ήταν το (αξιόλογο) Get Low το μακρινό 2009!

    Δίπλα στον αγαπημένο ηθοποιό που κρατάει φυσικά και τον πρωταγωνιστικό ρόλο, εμφανίζονται Stephen Graham (The Irishman), Rob Morgan (Just Mercy), Elisabeth Shue (Death Wish) και Manuel Garcia-Rulfo (6 Underground).

    Το Greyhound ήταν προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες στις αρχές του καλοκαιριού όμως λόγω κορωνοϊού, η Sony το έβαλε στο πάγο μέχρι νεοτέρας .
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Greyhound trailer: Ο Tom Hanks επιστρέφει στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο με μια ναυτική πολεμική περιπέτεια Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top