F The Roads Not Taken trailer: Ο Javier Bardem αναπολεί τις ζωές που δεν έζησε στη νέα δραματική ταινία της Sally Potter - FilmBoy The Roads Not Taken trailer: Ο Javier Bardem αναπολεί τις ζωές που δεν έζησε στη νέα δραματική ταινία της Sally Potter - FilmBoy
  • Latest News

    The Roads Not Taken trailer: Ο Javier Bardem αναπολεί τις ζωές που δεν έζησε στη νέα δραματική ταινία της Sally Potter


    Μπορεί ποτέ να μη κατάφερε να ξεπεράσει το Orlando με τις επόμενες ταινίες της να είναι στη πλειοψηφία τους απογοητευτικές, όμως η βετεράνος πια Sally Potter συνεχίζει να θεωρείται μία από τις σημαντικές ματιές του βρετανικού κινηματογράφου και μετά το The Party (που παραλίγο να με ρίξει για ύπνο πριν λίγα χρόνια στη τελετή λήξης του ΦΚΘ), επιστρέφει με κάτι τελείως διαφορετικό, πολλά υποσχόμενο που ελπίζουμε όμως να μην έχει την ίδια κατάληξη.

    Το The Roads Not Taken μας συστήνει τον Leo και την κόρη του Molly, ενώ εκείνη προσπαθεί να αντιληφθεί το χαοτικό μυαλό του πατέρα της και εκείνος περιφέρεται νοητά σε ζωές που ποτέ δεν κατάφερε να ζήσει.



    Πρωταγωνιστούν οι Javier Bardem (Everybody Knows), Elle Fanning (Maleficent: Mistress of Evil), Salma Hayek (The Hummingbird Project) και Laura Linney (The Dinner).

    Η ταινία έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο φεστιβάλ Βερολίνου όπου πήρε πολύ κακές κριτικές, κάτι που και μετά τη παγκόσμια καραντίνα που ακύρωσε τη πρώτες προβολές που ήταν προγραμματισμένες για τα μέσα Μαρτίου, μάλλον στέλνει το The Roads Not Taken απευθείας σε home video.
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Roads Not Taken trailer: Ο Javier Bardem αναπολεί τις ζωές που δεν έζησε στη νέα δραματική ταινία της Sally Potter Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top