F The Dinner trailer: Ο Richard Gere σε οικογενειακό δίλημμα - FilmBoy The Dinner trailer: Ο Richard Gere σε οικογενειακό δίλημμα - FilmBoy
  • Latest News

    The Dinner trailer: Ο Richard Gere σε οικογενειακό δίλημμα


    Πίσω στο 2013, η Cate Blanchett είχε συμφωνήσει να κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με το The Dinner, μια προσαρμογή του βιβλίου του Herman Koch, με τον Oren Moverman να γράφει το σενάριο.
    Η ηθοποιός έχει σκηνοθετήσει στο θέατρο, αλλά ποτέ μια κινηματογραφική ταινία.

    Τελικά, άφησε τη καρέκλα του σκηνοθέτη, η οποία στη συνέχεια πήγε στον ίδιο τον Moverman, που με τη σειρά του έχει κάνει κάποια αξιόλογα δράματα τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένου του Rampart και του The Messenger.

    Ο Richard Gere πρωταγωνιστεί και μαζί με τον Steve Coogan, τη Laura Linney και τη Rebecca Hall είναι μια οικογένεια που έχει ένα έντονο δείπνο. 
    Ο χαρακτήρας του Gere κατεβαίνει στις εκλογές για Κυβερνήτης και μαθαίνει ότι οι γιοι του με τους δυο γιους του αδερφού του έχουν διαπράξει ένα τρομερό έγκλημα.

    Εκείνος θέλει να αποκαλύψει την αλήθεια σε μια συνέντευξη Τύπου, η οποία βέβαια θα καταστρέψει την καριέρα του, αλλά η γυναίκα του, ο αδελφός του και η σύζυγός του δεν θέλουν να δουν τη ζωή των γιων τους να στιγματίζεται.

    Ένα δυνατό δράμα συνείδησης και διλημμάτων, που θα …προβληματίσει τους αμερικανούς στις 5 Μάη.
    Το trailer μόλις κυκλοφόρησε.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Dinner trailer: Ο Richard Gere σε οικογενειακό δίλημμα Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top