F Mr. Jones trailer: Η δημοσιογραφική ιστορία αποκάλυψης της άγνωστης γενοκτονίας των Ουκρανών! - FilmBoy Mr. Jones trailer: Η δημοσιογραφική ιστορία αποκάλυψης της άγνωστης γενοκτονίας των Ουκρανών! - FilmBoy
  • Latest News

    Mr. Jones trailer: Η δημοσιογραφική ιστορία αποκάλυψης της άγνωστης γενοκτονίας των Ουκρανών!



    Μπορεί τη νέα χιλιετία να βγάζει τα προς το ζην σκηνοθετώντας επεισόδια τηλεοπτικών σειρών, όμως η εξαιρετικά ταλαντούχα Agnieszka Holland (In Darkness) δεν ξεχνάει ποτέ το σινεμά και μας παρουσιάζει τη νέα της ταινία με τίτλο Mr. Jones.

    Το βιογραφικό ιστορικό δράμα μας πάει στα 1933 όταν ο φιλόδοξος Ουαλός ρεπόρτερ Gareth Jones, μετά τη μεγάλη επιτυχία της συνέντευξης από τον νέο τότε Καγκελάριο της Γερμανίας, Χίτλερ, προσπαθεί να πάρει ακόμα μία μεγάλη συνέντευξη, από τον Ιωσήφ Στάλιν. 
    Με τη βοήθεια του πρώην πρωθυπουργού Lloyd George, καταφέρνει να πάρει άδεια για να ταξιδέψει στη Σοβιετική Ένωση. 
    Οι προσπάθειές του να προσεγγίσει τον Στάλιν δεν έχουν τύχη, όμως σε ένα "παράνομο" ταξίδι του στην Ουκρανία αποκαλύπτει το Μεγάλο Λιμό που έπληττε τη περιοχή λόγω του προγράμματος κολεκτιβοποίησης και οδήγησε στο θάνατο περίπου 7 εκατομμύρια ανθρώπους!



    Το σενάριο έγραψε η πρωτοεμφανιζόμενη Andrea Chalupa και πρωταγωνιστούν οι James Norton (Little Women), Vanessa Kirby (Hobbs & Shaw) και Peter Sarsgaard (Jackie).

    Το Mr. Jones έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο περασμένο φεστιβάλ του Βερολίνου και μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα το δούμε και στην Ελλάδα. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Mr. Jones trailer: Η δημοσιογραφική ιστορία αποκάλυψης της άγνωστης γενοκτονίας των Ουκρανών! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top