F Η Disney έδωσε το πράσινο φως για το cgi remake του Bambi! - FilmBoy Η Disney έδωσε το πράσινο φως για το cgi remake του Bambi! - FilmBoy
  • Latest News

    Η Disney έδωσε το πράσινο φως για το cgi remake του Bambi!


    Μπορεί η μόδα των remakes των κλασσικών animation της Disney να έχει αρχίσει να ξεθωριάζει, τουλάχιστον για εμάς τους ενήλικες θεατές, όμως τα ταμεία συνεχίζουν να γεμίζουν και όσο αυτό συνεχίζει, η ποντικοεταιρία δε δείχνει να έχει σκοπό να βάλει φρένο.

    Νέο της "θύμα" είναι το Bambi, μία από τις πλέον αθάνατες ταινίες κινουμένων σχεδίων της Disney που πλησιάζει αισίως τα 80 της χρόνια! 

    Σύμφωνα με της πληροφορίες του THR, το στούντιο ανέθεσε στις Geneva Robertson-Dworet (Captain Marvel) και Lindsey Beer (Sierra Burgess Is a Loser) να γράψουν το σενάριο του remake.



    Με τους Chris και Paul Weitz στη παραγωγή, η ταινία αναμένεται να ακολουθήσει το δρόμο των The Jungle Book και The Lion King, έχοντας δηλαδή μία πλήρως cgi φωτορεαλιστική όψη, κρατώντας όμως τη μικρή σε έκταση ιστορία.

    Το νέο Bambi βρίσκεται ακόμα στα πρώτα στάδια προπαραγωγής και προφανώς θα χρειαστεί μερικά χρόνια μέχρι να βγει στις αίθουσες, με τη λογική να λέει γύρω στο 2022-23.

    Τι λέτε, είναι τα σημερινά πιτσιρίκια έτοιμα να θρηνήσουν το θάνατο της μαμάς της Bambi;

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Disney έδωσε το πράσινο φως για το cgi remake του Bambi! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top