F Super Bowl 2020: Όλα τα tv spots της μεγάλης βραδιάς - FilmBoy Super Bowl 2020: Όλα τα tv spots της μεγάλης βραδιάς - FilmBoy
  • Latest News

    Super Bowl 2020: Όλα τα tv spots της μεγάλης βραδιάς




    Με 62,4 χιλιάδες κόσμου μέσα στο Hard Rock Stadium της Florida και άλλα 102 εκατομμύρια τηλεθεατές καρφωμένους στους δέκτες τους, o 44ος τελικός του πρωταθλήματος NFL, το γνωστό Super Bowl ξεσήκωσε τα πλήθη και ανακήρυξε τους Kansas City Chiefs σε πρωταθλητές του 2019.


    Η αλήθεια είναι πως η παρουσία των Shakira και Jennifer Lopez στο σόου του ημιχρόνου, σε συνδυασμό με την αύξηση στη τιμή του διαφημιστικού χρόνου σε 5,6 εκατομμύρια δολάρια ανά 30 δευτερόλεπτα που απέτρεψε κάποια στούντιο από το να συμμετάσχουν, άφησε τα κινηματογραφικά spots στο παρασκήνιο.

    Από τα 10 συνολικά σποτάκια που προβλήθηκαν, ουσιαστικά μόνο τα δύο μας αποκάλυψαν κάτι νέο, με τα υπόλοιπα απλά να μας "γλυκαίνουν" με λίγα νέα πλάνα.
    Πάμε να τα δούμε...


    Ξεκινάμε από την Disney που μας (επ)έδειξε τα Black Widow, Mulan αλλά και ένα mixed trailer των MCU σειρών που έρχονται στο Disney+, The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision και Loki.







    Σημαντική η παρουσία και της Paramount με τρία σποτάκια για τα Sonic the Hedgehog, Top Gun: Maverick και A Quiet Place Part II.




    Από τη λίστα φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει το σποτάκι για τη νέα ταινία του 007, No Time to Die.




    Τέλος η Universal παρότι επίσημα απείχε λόγω κόστους, βρήκε την ευκαιρία να δημοσιεύσει το σποτάκι του Minions: The Rise of Gru το οποίο λειτουργεί και ως teaser του ολοκληρωμένου trailer που βγαίνεις τη Τετάρτη, και δυο σποτάκια για τα The Invisible Man και The Call of the Wild.






    Κακά τα ψέματα, τα σποτάκια του Super Bowl προορίζονται κυρίως στο ευρύ κοινό που ίσως δεν γνώριζαν καν τη κυκλοφορία αυτών των ταινιών, έτσι για εμάς που έχουμε ήδη δει τα κεντρικά trailers, δεν υπήρξε κάποια αξιοσημείωτη έκπληξη. 

    Ας σας αποζημιώσουμε λοιπόν με το σόου του ημιχρόνου 😁



    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Super Bowl 2020: Όλα τα tv spots της μεγάλης βραδιάς Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top