F Penny Dreadful: City of Angels trailer: Η pulp σειρά του John Logan επιστρέφει με νέα μεξικάνικη φολκλορ ιστορία - FilmBoy Penny Dreadful: City of Angels trailer: Η pulp σειρά του John Logan επιστρέφει με νέα μεξικάνικη φολκλορ ιστορία - FilmBoy
  • Latest News

    Penny Dreadful: City of Angels trailer: Η pulp σειρά του John Logan επιστρέφει με νέα μεξικάνικη φολκλορ ιστορία


    Λίγοι πίστευαν στη πιθανότητα μιας ανανέωσης πέραν της 3ης σεζόν, όμως κανείς δεν περίμενε ένα τέτοιο άξαφνο και οριστικό φινάλε της ιστορίας της Vanessa Ives. 
    Θεωρητικά ναι, ήταν πολύ καλύτερο που τουλάχιστον είδαμε ένα φινάλε, όμως όπως αποδείχτηκε τα Penny Dreadful δεν είχαν πει τη τελευταία τους λέξη, με το City of Angels να είναι έτοιμο να μας παρουσιάσει μια νέα ιστορία, σε ένα νέο περιβάλλον, σε ένα διαφορετικό χρόνο...

    Το Penny Dreadful: City of Angels χαρακτηρίζεται ως πνευματικός απόγονος της βασικής σειράς και μας μεταφέρει στο Λος Άντζελες του 1938, μια περίοδο μεγάλης κοινωνικής και πολιτικής αναταραχής. 
    Ένας αποτρόπαιος σοκάρει τη πόλη, με τους ντετέκτιβ Tiago Vega και Lewis Michener που αναλαμβάνουν την εξιχνίαση του να μπλέκονται σε μια επική περιπέτεια που αντανακλά την ίδια την ιστορία της πόλης, τις βαθιές ριζωμένες μεξικάνικες παραδόσεις, τους κρυμμένους Ναζί του 3ου Ράιχ μέχρι και την άνοδο των ραδιο-ευαγγελιστών.

    Τα ηνία της σειράς κρατάει και πάλι ο John Logan με τον βετεράνο της σειράς Paco Cabezas να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία του πιλότου.

    Πρωταγωνιστούν οι Daniel Zovatto (Here and Now), Nathan Lane (The People v. O. J. Simpson: American Crime Story), Natalie Dormer (Game of Thrones), Adriana Barraza (The Strain), Kerry Bishé (How It Ends), Michael Gladis (Terminator: Genisys), Jessica Garza (The Purge), Johnathan Nieves και ο Rory Kinnear που είναι και το μοναδικό μέλος του cast που επιστρέφει.

    Το Penny Dreadful: City of Angels θα κάνει πρεμιέρα στο Showtime στις 26 Απριλίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Penny Dreadful: City of Angels trailer: Η pulp σειρά του John Logan επιστρέφει με νέα μεξικάνικη φολκλορ ιστορία Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top