F How It Ends trailer: Theo James και Forest Whitaker σε μια εντυπωσιακή περιπέτεια αποκάλυψης του Netflix - FilmBoy How It Ends trailer: Theo James και Forest Whitaker σε μια εντυπωσιακή περιπέτεια αποκάλυψης του Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    How It Ends trailer: Theo James και Forest Whitaker σε μια εντυπωσιακή περιπέτεια αποκάλυψης του Netflix


    Νέο trailer από το Netflix, νέα ταινία που μας ήρθε από το πουθενά και ελπίζουμε να είναι τόσο ενδιαφέρουσα όσο εντυπωσιακό είναι και το trailer.

    Ο Will βρίσκεται σε ταξίδι, κατά τη διάρκεια του οποίου επισκέπτεται και τα πεθερικά του, ενώ η σύζυγός του βρίσκεται έγκυος στο σπίτι τους στην άλλη άκρη της χώρας. 
    Ξαφνικά ο κόσμος αρχίζει να καταρρέει, με ένα μυστηριώδες κατακλυσμικό γεγονός να πλήττει όλη τη χώρα. 
    Ο Will με τη βοήθεια του πεθερού του, ξεκινούν το μακρύ και επικίνδυνο ταξίδι για να βρουν τη γυναίκα του, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει.

    Το σενάριο του πρωτοεμφανιζόμενου Brooks McLaren είχε βρεθεί στην Hollywood blacklist το 2010 με την Sierra/Affinity να αγοράζει τα δικαιώματα και το 2015 να βάζει μπρος τη παραγωγή της ταινίας. 
    Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο David M. Rosenthal (A Single Shot) και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκουμε τους Theo James (Underworld: Blood Wars) και Forest Whitaker.

    Τα δικαιώματα διανομής αγόρασε το Netflix και θα το βγάλει στη πλατφόρμα του στις 13 Ιουλίου.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: How It Ends trailer: Theo James και Forest Whitaker σε μια εντυπωσιακή περιπέτεια αποκάλυψης του Netflix Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top