F Lost Girls trailer: Η Amy Ryan πρωταγωνιστεί στη νέα αστυνομική ταινία μυστηρίου του Netflix - FilmBoy Lost Girls trailer: Η Amy Ryan πρωταγωνιστεί στη νέα αστυνομική ταινία μυστηρίου του Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    Lost Girls trailer: Η Amy Ryan πρωταγωνιστεί στη νέα αστυνομική ταινία μυστηρίου του Netflix


    Αγανακτισμένη από την ανικανότητα και την αδιαφορία της αστυνομίας, η Mari Gilbert ξεκινάει τη δική της έρευνα για την αναζήτηση της εξαφανισμένης 24χρονης κόρης της Shannan, με τα στοιχεία να την οδηγούν σε μια κλειστή κοινότητα στα στις ακτές του Long Island και σε αναρίθμητες ακόμα περιπτώσεις εξαφανισμένων ιερόδουλων.

    Αυτή είναι με δυο λόγια η κεντρική πλοκή της νέας ταινίες του Netflix, Lost Girls που θα ανέβει στη πλατφόρμα στις 13 Μαρτίου.

    Η ιστορία είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Robert Kolker με τον Michael Werwie (Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile) να έχει γράψει τη διασκευή και την οσκαρική ντοκυμενταρίστρια Liz Garbus να κάνει το ντεμπούτο της στη μυθοπλασία.

    Πρωταγωνιστεί η πάντα εξαίρετη Amy Ryan (Beautiful Boy), ενώ δίπλα της εμφανίζονται οι Thomasin McKenzie (Leave No Trace), Gabriel Byrne (Hereditary), Dean Winters (Rough Night) και Lola Kirke (American Made).

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Lost Girls trailer: Η Amy Ryan πρωταγωνιστεί στη νέα αστυνομική ταινία μυστηρίου του Netflix Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top