F Leave No Trace trailer: Ο Ben Foster ζει με την κόρη του στο δάσος - FilmBoy Leave No Trace trailer: Ο Ben Foster ζει με την κόρη του στο δάσος - FilmBoy
  • Latest News

    Leave No Trace trailer: Ο Ben Foster ζει με την κόρη του στο δάσος


    Αντίθετα με την Jennifer Lawrence που έγινε διάσημη μέσα από τη ταινία της, Winter’s Bone και είχε τη θριαμβευτική καριέρα που όλοι γνωρίζουμε, οι περισσότεροι έχουμε ξεχάσει την σεναριογράφο και σκηνοθέτιδα εκείνης της ταινίας, Debra Granik, και όχι άδικα μιας και από τότε δεν μας έχει παρουσιάσει κάτι καινούριο εκτός ενός ντοκιμαντέρ.



    Η ώρα της επιστροφής όμως έφτασε με το Leave No Trace, μια δραματική ταινία επιβίωσης, βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Peter Rock, να κάνει πρεμιέρα σε περίπου ένα μήνα αρχικά στη Βρετανία, και κρίνοντας από τις κριτικές που έλαβε στα φεστιβάλ όπου συμμετείχε, να είναι έτοιμη να επαναλάβει το θρίαμβο, και γιατί όχι να βγάλει την επόμενη Lawrence.



    Σύμφωνα με το στόρι, ο Will είναι ένας άνδρας που ζει σαν ερημίτης μαζί με τη 12χρονη κόρη του στη μέση ενός δάσους στο Πόρτλαντ. 

    Κάποια στιγμή όμως οι δυο τους γίνονται αντιληπτοί από τις αρχές, και παρότι δεν έχουν να τους προσάψουν κάποιο σοβαρό αδίκημα, την ευθύνη του κοριτσιού αναλαμβάνουν οι κοινωνικές υπηρεσίες, με το κορίτσι να έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή με τον πολιτισμό και τον πατέρα να έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν του που τον οδήγησε σε αυτό το τρόπο ζωής.


    Στο Leave No Trace πρωταγωνιστεί ο Ben Foster (Hostiles) και η νεαρή Νεοζηλανδή Thomasin McKenzie, που ήδη κάποιοι συγκρίνουν με τη Lawrence.

    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Leave No Trace trailer: Ο Ben Foster ζει με την κόρη του στο δάσος Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top