F Locke & Key trailer: Η πολυσυζητημένη σειρά ανεβαίνει επιτέλους στο Netflix - FilmBoy Locke & Key trailer: Η πολυσυζητημένη σειρά ανεβαίνει επιτέλους στο Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    Locke & Key trailer: Η πολυσυζητημένη σειρά ανεβαίνει επιτέλους στο Netflix


    Η περίπτωση του Locke & Key μοιάζει με τον μύθο για το ψεύτη βοσκό, μιας και έχουν καταπιαστεί -και αντιστοίχως παρατήσει- τόσες πολλές φορές με τη διασκευή του μέσα στη (προηγούμενη πια) δεκαετία που, για να είμαι ειλικρινής, μέχρι τη δημοσιοποίηση του trailer δεν πίστευα πως πραγματικά θα υλοποιηθεί.

    Κι όμως είναι γεγονός, η γνωστή σειρά graphic novels του Joe Hill (γιου του Stephen King για να μη ξεχνιόμαστε) επιτέλους τα κατάφερε και βρήκε το δρόμο προς τη μικρή οθόνη του Netflix.

    Δημιουργοί της σειράς είναι οι Carlton Cuse (Bates Motel), Meredith Averill (Haunting on Hill House) και Aron Eli Coleite (Daybreak) με τον Andrés Muschietti να βρίσκεται στη παραγωγή, χωρίς όμως δυστυχώς να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία του πιλότου όπως αναμέναμε, αφήνοντας τη θέση στον τηλεοπτικό Michael Morris (For All Mankind).

    Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, τρία αδέρφια μετά τον φόνο του πατέρα τους, μετακομίζουν στο πατρικό τους και ανακαλύπτουν ότι το σπίτι έχει μαγικά κλειδιά που τους προσδίδουν διάφορες δυνάμεις και ικανότητες.

    Πρωταγωνιστούν οι Connor Jessup (Falling Skies), Emilia Jones (Brimstone), Jackson Robert Scott (It), Sherri Saum (Agents of S.H.I.E.L.D.), Griffin Gluck (Why Him?) και Darby Stanchfield (Scandal).

    Τα 10 επεισόδια του Locke & Key θα ανέβουν στη πλατφόρμα στις 7 Φεβρουαρίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Locke & Key trailer: Η πολυσυζητημένη σειρά ανεβαίνει επιτέλους στο Netflix Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top